Body Glow

Kan du lide ekstra glow på ben, arme eller dekolletage? Så er vores body glow dit nye go to-produkt! Produktet fås i tre nuancer og er meget pigmenteret. 

GOLDEN BEAM
Body Glow
DKK385
Køb
GOLDEN TAN
Body Glow
DKK385
Køb
GOLDEN SPARKS
Body Glow
DKK385
Køb
BODY GLOW BRUSH
DKK150
Køb
BODY GLOW KIT
Body Glow & Body Brush
DKK445 DKK535
SUMMER GLOW KIT
Body Glow, Glow Stick & Body Brush
DKK575 DKK705

Body Glow 
Der er ikke noget galt med lidt ekstra glow! Bland vores body glow i din bodylotion for at få glød på arme og ben, eller brug produktet direkte på udvalgte steder, som du gerne vil fremhæve lidt mere. Den varme undertone gør, at du får en gylden finish og en dejlig glød.

Highlighter
Kan du ikke få nok glow? I kategorien HIGHLIGHTER finder du flere forskellige produkter, der giver glans.

Liquid Highlighter
En flydende highlighter, der kan påføres med en børste, svamp eller fingrene i ansigtet på de punkter, du ønsker skal fremhæves, eller som kan blandes i din foundation/dagcreme for at få en naturlig glød.

Glow stick 
En cremet stift, som går i ét med huden og giver et naturligt look, og som også kan anvendes direkte på de punkter, hvor du ønsker ekstra glans. Perfekt at have med i håndtasken!

Kompakt highlighter
Vores kompakte highlightere er skabt med en prismeteknologi, der giver et silkeblødt resultat og en magisk glød! 

Sociale medier
På vores kanaler på de sociale medier ønsker vi både at inspirere og give tips og information om vores produkter og om, hvordan de kan anvendes. På IGTV og YouTube er der flere forskellige selvstudier, som er lavet sammen med vores makeupartister, og som omhandler forskellige look, du nemt kan lave. Du er velkommen til at tagge os på dine profiler på de sociale medier – vi elsker at se jeres resultater!

Spørgsmål?
Har du et spørgsmål, eller ønsker du hjælp eller information om vores produkter? Tøv ikke med at kontakte os på info@caiacosmetics.com – så hjælper vi dig.
Body Glow

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre