Primer

Skab en makeupbase, der holder længe, sammen med CAIAs veganske primere! En af fordelene ved at arbejde med primere er de egenskaber, de indeholder, som medfører et flottere resultat, samtidig med at din makeup sidder bedre og længere. Vælg din nye primer i dag efter din hudtype, og se resultatet!   

Inv. översätt.
Inv. översätt.
Nyhed
WAKE ME UP CREAM
Color Corrector
Fås i 2 farver
220 KR
Bedst sælgende
RED CARPET PRIME - LIGHT TO MEDIUM
RED CARPET PRIME - LIGHT TO MEDIUM
Fås i 2 farver
250 KR
Køb
NO FOCUS
NO FOCUS
Face Stick
Primer
150 KR
Køb
DEW IT YOURSELF
DEW IT YOURSELF
Face Stick
Primer
150 KR
Køb
ALL NIGHT LONG
ALL NIGHT LONG
Long Lasting Primer
Primer
260 KR
Køb
RED CARPET PRIME - MEDIUM TO DEEP
RED CARPET PRIME - MEDIUM TO DEEP
Fås i 2 farver
250 KR
Køb
ALL EYES ON ME
ALL EYES ON ME
Eye Shadow Primer
Eyeshadow
175 KR
Køb
THE PERFECT PRIME - NORMAL SKIN
THE PERFECT PRIME - NORMAL SKIN
Hydrating Primer
Primer
250 KR
Køb
Bedst sælgende
HANDLE WITH HAIR - PINK
HANDLE WITH HAIR - PINK
Hairband
Tools
Fås i 2 farver
75 KR
Køb

For at få et makeupresultat, der holder længe, kræver det – ud over en god hudplejerutine og en velfugtet hud – en primer, som er tilpasset til din hudtype. Det vil skabe et godt resultat, der holder hele dagen.

CAIAs primere er veganske, og du vælger din nye favorit efter din hudtype: normal/tør hud eller blandet hud/fedtet hud. Find din nye favorit i dag!

Hvorfor skal man bruge en primer?
En primer udglatter og blødgør din hud for at give din makeup både et mere langvarigt resultat, men også et flottere resultat! Den indeholder flere forskellige aktive ingredienser, der gør det muligt at skabe det resultat, du ønsker dig, f.eks. kan personer med fedtet hud ønske sig en matterende effekt. 

The Perfect Prime – Normal skin
Vores primer til normal til tør hud kommer i en flot rosa emballage og har en dejlig let formulering! Med sin lette formulering trænger den hurtigt ind i huden, samtidig med at den fugter, hvilket understøtter et langvarigt resultat. Den arbejder også med at udjævne din hudtone og giver din makeup en flot finish. Primeren indeholder flere næringsrige ingredienser som f.eks. niacinamid (B3-vitamin), som arbejder med netop at udjævne din hudtone og også mindske synligheden af fine linjer. 

Primeren kommer i en krukke og indeholder 20 ml (0,68 fl. oz). 

Påføring
Primeren kommer sammen med en spatel, så du nemt kan tage den ønskede mængde produkt op. Påfør din primer på rengjort og fugtet hud.

Brug spatelen til at tage en lille mængde af produktet op, og dup derefter produktet ud på dit ansigt. Næse, hage og pande er de mest almindelige områder at påføre produktet på, men det kan også bruges i hele ansigtet, hvis du ønsker det. 

Arbejd forsigtigt din primer ind i huden med cirkulære bevægelser, påfør den ikke for hårdt, og brug ikke for meget produkt. Vent med at påføre din makeup, indtil din primer er trængt ind i huden.

Vi elsker også at kombinere vores setting sprays med vores primere! Kombinationen gør, at din makeup lægger sig utrolig flot og ser flot ud hele dagen. 

The Perfect Prime — Oily skin 
Vores primer til blandet hud kommer i en flot rosa emballage med en herlig, let formulering! Med sin lette formulering trænger den hurtigt ind i huden, samtidig med at den arbejder aktivt med en matterende effekt og udjævner din hudtone, så du får et langvarigt resultat. Primeren indeholder også ingredienser, der hjælper huden med at regulere produktionen af talg, hvilket giver en matterende effekt og mindsker synligheden af porer. 

Primeren kommer i en krukke og indeholder 20 ml (0,68 fl. oz).


Vores primere: 

  • Veganske 
  • Let formulering 
  • Udjævner din hudtone 
  • 20 ml 
  • Gratis forsendelse over 250 kr. 


Sminkesæt 
Vi har også kombineret forskellige sæt for at give dig merværdi ved dit køb! Her finder du flere produkter til nedsat pris – hvor du kan vælge primer i et sæt med andre produkter. 


YouTube 
Har du svært ved at vælge, eller ønsker du mere information om vores primere? Besøg vores YouTube-kanal, her har vi lavet en video til jer, hvor vi taler endnu mere om vores primere, alt sammen for at vejlede jer korrekt! Hvis I har flere spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte vores kundeservice, hvor vi hellere end gerne besvarer jeres spørgsmål: info@caiacosmetics.com 

Primer

PrimerPrimer

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre