Lipgloss

Vores lipgloss har en cremet formulering, der giver en blød finish, og den store applikator gør det nemt at påføre den. De forskellige nuancer er klare og giver læberne glans, som du nemt kan bygge op i flere lag.

Nyhed
SPICY TSCHÄRY
SPICY TSCHÄRY
Plumping Gloss - Limited Edition
DKK150
BEACH LIP SPF 30 LIP OIL
BEACH LIP SPF 30 LIP OIL
All Skin Types
DKK175
Køb
Bedst sælgende
JUICY
JUICY
Lip Oil
DKK135
PINKY GLOSS
PINKY GLOSS
Lip Gloss
DKK150
VACAY
VACAY
Lip Oil
DKK135
Køb
GOLDEN GLOSS
GOLDEN GLOSS
Lip Gloss
DKK150
Køb
BEIGE GLOSS
BEIGE GLOSS
Lip Gloss
DKK150
Køb
GLOSSY LIPS
GLOSSY LIPS
Lip Gloss & Lip Balm
DKK230 DKK300
BIANCAS LIP KIT
BIANCAS LIP KIT
Matte Lipstick, Lip Gloss & Lip Pencil
DKK345 DKK400

Lipgloss med en blød og cremet formulering. De klare farver giver læberne glans, som du nemt kan bygge op i flere lag, så du får ekstra skinnende resultater. Den veganske lipgloss har en stor applikator, som gør det nemmere at påføre den.

CAIAs lipgloss:
- Veganske
- Fløjlsblød finish
- Cremet formulering
- Cruelty free

Brug lipglossen som den er til ekstra skin og glans på dine læber. Læg bunden med en lipliner eller en læbestift for at få en dybere nuance.  

Instagram
Følg os på Instagram for at se swatches, billeder og inspirationsvideoer. Tag CAIA Cosmetics, og få muligheden for at blive reposted i vores feed. CAIA Cosmetics findes også på Facebook, Youtube og TikTok – følg os der! Tips, inspiration og tutorials er bare lidt af det, du kan finde på vores sociale kanaler.

Levering
Når din pakke afsendes fra vores lager, får du en mail med et sporingslink, hvor du kan følge din pakke. Du modtager kun en ordrebekræftelse digitalt, så der sendes altså ikke nogen følgeseddel med i pakken. Hvis du har spørgsmål vedrørende din levering, er du hjerteligt velkommen til at kontakte vores kundeservice info@caiacosmetics.com.

Spørgsmål?
Hvis du har et spørgsmål angående vores lipgloss eller andre produkter, er du velkommen til at sende en mail til vores kundeservice på: info@caiacosmetics.com, så hjælper vi dig gerne!

Anmeldelser
Hvordan oplever du vores produkter? Når du har prøvet dit produkt, kan du logge ind på "Mine sider" og skrive en anmeldelse. Det hjælper både os og kunder, der er interesserede i produktet.


Lipgloss

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre