parfume

Opbyg din egen duftsamling! Find den parfume, du vil have på om dagen, og på de sene aftener. På hver produktside beskrives parfumens hjerte-, top- og basisnoter for at beskrive duften for dig, og hvordan den opleves. Alt sammen, så du kan føle en samhørighed med, hvilken parfume du ønsker til enhver anledning. Alle CAIAs parfumer er veganske.

Bedst sælgende
LE CIEL
LE CIEL
Eau de Parfum
Perfume
460 KR
Køb
LE SOIR LUMIÈRE
LE SOIR LUMIÈRE
Eau de Parfum
Perfume
460 KR
Køb
AMICI
AMICI
Eau de Parfum
Perfume
460 KR
Køb
SENSO
SENSO
Eau de Parfum
Perfume
460 KR
Køb
BISOU
BISOU
Eau de Parfum
Perfume
460 KR
Køb
LA NUIT
LA NUIT
Eau de Parfum
Perfume
460 KR
Køb
LE CIEL SENSATION
LE CIEL SENSATION
Perfume & Body Butter
Kit 18 %
535 KR
SUMMER BREEZE
SUMMER BREEZE
Body Butter & Perfume
Kit 14 %
560 KR
Parfumer hos CAIA
Vores ambition er at skabe produkter af høj kvalitet til en god pris for vores kunder. Vi lægger hele vores sjæl i vores produktudvikling og lytter altid til, hvad vores kunder ønsker, hvad vi synes, der mangler i vores sortiment samt på markedet. Hver enkelt parfume er omhyggeligt udviklet af CAIAs produktudviklingsteam, så den dufter i overensstemmelse med vores ønsker, og har et flot flaskedesign.
 
Vi ønsker at have et stort udvalg af parfumer, der gør det muligt at tilbyde forskellige typer af dufte, så vi har noget, der passer til enhver anledning og til alle døgnets timer. Men også i flasker, der er lige så flotte på hylden som i tasken. I dag har vi udviklet veganske parfumer med alt fra sensuelle dufte til mere søde dufte, og med vores parfumer ønsker vi at give selvtillid. Alle CAIA'er skal omfavne, hvor fantastiske de er.
 
Parfumernes duft
På hver enkelt produktside for den respektive parfume kan du læse om parfumens top-, hjerte- og basenoter, der præsenteres som en beskrivelse af parfumen, så du lettere kan forstå parfumens duft og den måde, den opfattes på.
Du kan også se flere videoer om parfumerne på vores YouTube-kanal, hvor vi personligt beskriver duften separat.
 
Opbyg en duftsamling
Mange mennesker finder deres yndlingsparfume og bruger den til enhver anledning – og det elsker vi! Det, som rigtig mange dog også gør, er at finde deres favoritter til forskellige anledninger, f.eks. en til brug om dagen og en til brug om natten – en til festen og en til arbejdet. I vores udvalg af parfumer finder du alt fra sensuelle dufte til blomsterdufte, alt sammen så du kan finde dine favoritter til hverdag og ferie.
 
Dufte vækker også minder – og skaber minder! Derfor kan det også være sjovt at variere. Uanset om du er på udkig efter en ny signaturduft eller et supplement til din samling, har vi udvalget til dig. Vi må heller ikke glemme, at en parfume er en værdsat gave.
 
Godt at vide
Alle parfumer er Eau de Parfum, EdP, og er på 50 ml.
For at en returnering af parfumen skal være gyldig, skal emballagen være uåbnet, og parfumen skal være ubrugt.
Hvis du ønsker mere beskrivelse af en parfume eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som vil være glade for at hjælpe.
 
Parfumen skal opbevares køligt og ikke i direkte sollys for at opnå længere holdbarhed.
 
CAIAs parfumer
  • Veganske
  • Cruelty Free
  • 50 ml
  • Gratis forsendelse over 250 kr.
 
Vi vil …
Vores mål og vision er at skabe makeup og parfumer af allerhøjeste kvalitet, uden at det behøver at koste dig alt for mange penge. Det arbejder vi for, samt at vi i dag uden mellemled sælger vores sminke udelukkende på www.caiacosmetics.dk 
Når I besøger CAIA, får I ikke kun det bedste, markedet har at tilbyde, I får også en del af vores hjerte.
 
Du er velkommen til at kontakte os
Vi vil gerne hjælpe dig! Hvis du har spørgsmål vedrørende vores produkter, din ordre eller andet, findes vi her. Kontakt os via info@caiacosmetics.com, så svarer vi dig inden for 24 timer.

Parfume

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre