Mascara

En mascara skal i dag have mange funktioner og egenskaber for at give gode resultater. Vælg mellem produkter, der er volumengivende, plejende, bøjende, styrkende eller vandfaste. Uanset hvilket produkt, du er ude efter, har vi mascaraer med flere plejende egenskaber og funktioner – alt sammen for at sikre de bedst mulige resultater. Find din nye mascara i dag.

BIBBZ BOOM BOOM LASHES
DKK175
Køb
VANZ VA VA VOLUME
DKK175
Køb
SPACE INTENSE
Mascara
DKK175
Køb
WATERPROOF MASCARA
DKK175
Køb
DYNAMIC DUO
Mascara
DKK305 DKK350
INTENSE DUO
Mascara
DKK305 DKK350
ØJENVIPPEBUKKER
DKK120
Køb
LUSCIOUS LASH KIT
Mascara & Eyelash Curler
DKK230 DKK295
INTENSE KIT
Mascara, Eye Brightener & Pencil Eyeliner
DKK420 DKK475
WATERPROOF KIT
Mascara, Liquid Eyeliner & Toiletry Bag
DKK420 DKK515
EVELINES EYE-KIT
Bibbz Signature, Mascara & Eye Brushes
DKK765 DKK1155
BEST SELLER KIT
Mascara, Brow Gel & Lip Gloss
DKK360 DKK475
Køb
Tips til DIG
Et varmt tip, der kan få din mascara til at holde længere, er at lade være med at pumpe børsten op og ned for at få mere mascara med op. Dette udtørrer nemlig bare mascaraen og gør, at den ikke holder så længe. Kør applikatoren ned én gang, hvis du vil have mere mascara på, og husk at dreje børsten rundt, når du påfører mascaraen, så du bruger hele produktet.
Ved påføring af mascaraen skal du altid begynde "i roden" af øjenvipperne og arbejde dig udad med små, korte bevægelser fra højre til venstre for at nå alle små vipper, og nå ud i hele vippens længde.
Når du skal fjerne mascaraen, skal du bruge almindelig øjenmakeupfjerner. Til fjernelse af vandfast mascara skal du bruge et produkt, der specifikt er beregnet til at fjerne vandfast mascara.
 
For at du kan få optimal gavn af din mascara, giver vi dig al information og alle tips og tricks, så du opnår de bedste resultater. På vores YouTube-kanal har vi lagt flere tutorials ud samt informative videoer om vores mascaraer, så du både får inspiration og information om alle din nye mascaras funktioner.
 
Vi sætter pris på jer!
Vi bliver utrolig glade og inspirerede af jer, når I tagger os på jeres sociale medier – I ser fantastiske ud i vores produkter. Vi er så utrolig taknemmelige for jeres daglige support, og vi bliver bare så glade for at se jer i vores produkter. Igen, I ser fantastiske ud.
 
Mascaraer hos CAIA
Vores ambition er at skabe produkter af høj kvalitet til en god pris for vores kunder. Hver mascara er omhyggeligt udviklet af CAIAs produktudviklingsteam ud fra et mål om, at de skal virke optimalt på forskellige typer af vipper, og at de har de bedst mulige funktioner for at kunne gøre dette.
I dag har vi flere mascaraer i vores sortiment, hvor de alle har forskellige specifikke funktioner. Mange kan også kombineres og give et fantastisk resultat. Vi har mascaraer, der passer til kortere samt længere vipper og med unikke funktioner, der giver de allerbedste resultater. Vi har veganske mascaraer, vandfaste mascaraer og mascaraer, der giver intenst sorte vipper. alt sammen tilpasset til, hvad netop du søger og ønsker. Vi har også lavet forskellige sæt, hvor du får flere produkter sammen til en bedre pris, hvis du vil supplere med to forskellige mascaraer, eller hvis du vil købe to mascaraer på en gang.
 
CAIAs mascaraer:
  • Innovative mascaraer
  • Flere funktioner
  • Høj kvalitet 
  • Gratis forsendelse over 250 kr.
  • Cruelty Free 

Hvad vi arbejder for
Vores mål og vision er at skabe makeup af allerhøjeste kvalitet, uden at det behøver at koste vores kunder alt for mange penge. Alt dette arbejder vi for, samt at vi i dag uden mellemled sælger vores sminke eksklusivt på www.caiacosmetics.com
Når I besøger os, får I ikke kun det bedste, markedet har at tilbyde, I får også en stor del af vores hjerte.  
 
Du er velkommen til at kontakte os
CAIA arbejder for dig – vi vil meget gerne høre fra dig! Vi er her for dig, så hvis du har spørgsmål vedrørende vores produkter, din ordre eller andet, vil vi hellere end gerne hjælpe dig. Kontakt os via: info@caiacosmetics.com, så svarer vi dig inden for 24 timer.

Mascara

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre