Læbepleje

Her finder du produkter, der plejer læberne. Læbepomade og læbeolie udjævner, fugter og blødgør læberne. Find dine favoritter her! 

Inv. översätt.
Inv. översätt.
BEACH LIP SPF 30 LIP OIL
BEACH LIP SPF 30 LIP OIL
All Skin Types
175 KR
Køb
HYDRATING LIP BALM
HYDRATING LIP BALM
150 KR
Køb
Bedst sælgende
JUICY
JUICY
Lip Oil
Fås i 2 farver
135 KR
Bedst sælgende
SOS RESCUE BALM
SOS RESCUE BALM
All skin types
185 KR
Køb
VACAY
VACAY
Lip Oil
Fås i 2 farver
135 KR

Læbepomade
Vores læbepomade indeholder avocado-olie og E-vitamin, der fugter, giver næring og beskytter læberne. Læberne føles bløde og får en let skinnende finish uden farve. Det luksuriøse hylster har en magnet, som gør, at det er nemt at åbne og lukke det.

Læbeolie
Læbeolie med en geléagtig konsistens, der giver let farve og dejlig glans og fugter dine læber. Olien holder læberne bløde, samtidig med at hyaluronsyre udjævner læbens struktur og giver en langvarig fugtning. Den store applikator gør olien nem at påføre med en fejende bevægelse, og den kan både påføres direkte på læberne eller oven på læbestiften.

Giv dine læber farve!
Hvad er bedre end at lægge en dejlig farve på læberne, når de er fugtede og bløde? Vi har læbestifter med både mat og blank finish, liplinere, lipgloss og flydende læbestifter. Find dine favoritter i kategorien LÆBER. 

Sociale medier
Vil du have inspiration, tips, tutorials og information om nye lanceringer? Følg os på de sociale medier! Du finder os på Instagram, YouTube, TikTok, Facebook og Pinterest. 

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre