Ansigtsvand

Toner bruges efter rensning for at genoprette hudens pH-værdi og fjerne rester af makeup og snavs. Vores tonere er tilpasset til fedtet, tør, følsom og normal hud. Vælg den, der passer bedst til dig! 

Inv. översätt.
Inv. översätt.
Bedst sælgende
ULTIMATE HYDRATION TONER
ULTIMATE HYDRATION TONER
Normal Skin
Toner
150 KR
Køb
CALMING TONER
CALMING TONER
Dry/Sensitive Skin
Toner
150 KR
Køb
BALANCING TONER
BALANCING TONER
Oily/Combination Skin
Toner
150 KR
Køb
Bedst sælgende
HANDLE WITH HAIR - PINK
HANDLE WITH HAIR - PINK
Hairband
Tools
Fås i 2 farver
75 KR
Køb
Nyhed
CICASENCE ESSENCE
CICASENCE ESSENCE
Dry/ Sensitive Skin
Toner
250 KR
Køb

Din renserutine kan med fordel afsluttes ved at påføre en toner, der genopretter hudens pH-værdi. Når du vasker dit ansigt med et renseprodukt og vand, kan pH-balancen forskubbes, eftersom almindeligt vand har en højere pH-værdi end din hud. Vores tonere genopretter hudens pH-værdi, hvilket er vigtigt for at få maksimal effekt af efterfølgende produkter som serum og dagcreme. 

Påføring
Du kan med fordel duppe din toner på med hænderne, eller du kan hælde et par dråber på en vatrondel og føre den hen over huden. Du skal ikke vaske toneren af efter påføring, eftersom den gør, at de produkter, du påfører efterfølgende, får maksimal effekt og trænger lettere ind i huden. 

Forskellige hudtyper
Vores tonere er tilpasset til forskellige hudtyper og opfylder forskellige behov. Tør og følsom hud har brug for en toner, som er skånsom og fugtgivende. Fedtet hud har derimod brug for en toner, der mindsker porerne, reducerer talgproduktionen og efterlader huden mat hele dagen. Vælg en toner, der passer til din hudtype. 

Tør og følsom hud
Calming Toner beroliger huden og tilfører den fugt i dybden. Toneren har en lidt tykkere konsistens og indeholder blandt andet den aktive ingrediens Panthenol, som virker beroligende og blødgørende. Toneren påføres efter rensning af huden for at forberede den til påføring af de resterende hudplejeprodukter og gør det også nemmere for de andre produkter at trænge ind i huden.

Kombineret og fedtet hud
Balancing Toner hjælper med at skabe balance i huden ved at regulere talgproduktionen. Det skyldes ingredienser som Salicylic Acid og Evermat, der modvirker forstørrede porer og regulerer det skinnende udseende, en fedtet hud ofte får i løbet af dagen. Toneren påføres med en vatrondel, når du har renset huden i de områder, hvor du ofte føler dig fedtet sidst på dagen.

Normal hud
Ultimate Hydration Toner forbereder din hud og giver den et kæmpe fugtboost. Ultimate Hydration Toner indeholder Hyaluronic Acid, der tilfører huden fugt i dybden og skaber balance i hudens naturlige pH-værdi. Toneren påføres efter rensning af huden for at forberede den til påføring af de resterende hudplejeprodukter i din hudplejerutine. Dup forsigtigt produktet på ansigt og hals, eller påfør det med en vatrondel.  

Sociale medier
Følg os på de sociale medier! Du finder CAIA Cosmetics på Instagram, YouTube, TikTok og Facebook. På Instagram lægger vi dagligt billeder og historier op med inspiration, tips og tricks samt tutorials, og derudover svarer vi på jeres spørgsmål. På TikTok finder du mere legesygt indhold, hvor vi inspirerer og skaber forskellige looks. På YouTube er der informative videoer om vores produkter, lanceringsfilm og endda materialer, hvor du kan følge os på CAIA Cosmetics HQ. 

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre