til Tør og Sensitiv Hud

Her finder du hudplejeprodukter, som er specialudviklet til tør eller følsom hud, og som er skånsomme, fugtgivende og helt parfumefri.

Inv. översätt.
Inv. översätt.
Bedst sælgende
GENTLE CLEANSING CREAM
GENTLE CLEANSING CREAM
Dry/Sensitive Skin
150 KR
Køb
CALMING TONER
CALMING TONER
Dry/Sensitive Skin
150 KR
Køb
SOOTHING SERUM
SOOTHING SERUM
Dry/Sensitive Skin
230 KR
Køb
STAY CALM DAY CREAM
STAY CALM DAY CREAM
Dry/Sensitive Skin
215 KR
Køb
STRESS RELIEF SHEET MASK
STRESS RELIEF SHEET MASK
Dry/Sensitive Skin
175 KR
Køb
DRY/SENSITIVE SKIN
DRY/SENSITIVE SKIN
Cleansing Cream, Toner, Day Cream & Hairband
475 KR 590 KR
SENSITIVE SKIN COLLECTION
SENSITIVE SKIN COLLECTION
590 KR 745 KR

I vores hudplejeserie til tør/følsom hud finder du:

  • Cleanser
    En god cleanser, der renser i dybden, er alfa og omega, for at huden har det godt og restituerer. Det er selvfølgelig altid vigtigt at rense huden ordentligt for makeup, men selvom du ikke bruger makeup, bør du alligevel rense huden hver aften. I løbet af dagen udsættes huden for urenheder og snavs, som gerne skal fjernes, inden der påføres andre produkter.

  • Toner
    En toner klargør huden, inden der påføres andre hudplejeprodukter. Forskellige tonere har forskellige egenskaber, og de gør det også nemmere for huden at absorbere dine andre hudplejeprodukter.

  • Day Cream
    Dagcremen påføres som det sidste i forbindelse med morgenens hudplejerutine. Den skaber et plejende lag, der fugter, giver næring og beskytter din hud. 

Alle produkter i denne serie er parfumefri og blide mod huden, samtidig med at de tilfører en masse fugt. 

Gentle cream to foam cleanser renser blidt uden at forstyrre balancen eller slide på huden. Cleanseren er beroligende, samtidig med at den efterlader huden ren og fugtet. Massér produktet ind med fingerspidserne på ansigt og hals efter at have gjort huden fugtig, og skyl derefter med lunkent vand.

Calming Toner beroliger huden og tilfører den fugt i dybden. Toneren har en lidt tykkere konsistens, som beroliger og blødgør huden. Påføres efter rensning af huden for at forberede den til påføring af de resterende hudplejeprodukter og gør det også nemmere for de andre produkter at trænge ind i huden. Dup forsigtigt produktet på ansigt og hals, eller påfør det med en vatrondel. 

Stay Calm Day Cream er en let dagcreme, som både beroliger og tilfører huden fugt, og som er specialudviklet til dig, der har følsom eller meget tør hud. Ved at afslutte hver morgenrutine med dette produkt styrker du hudens barriere og efterlader den velfugtet og blød. 

Aktive ingredienser
Vores hudplejeprodukter indeholder mange forskellige aktive ingredienser. Under "egenskaber" for hvert produkt finder du de aktive ingredienser, der hovedsageligt er i det pågældende produkt. Vi har også samlet alle de aktive ingredienser, der findes i vores hudplejeprodukter, i et leksikon. 

Alle hudtyper
Vi har også en kategori for alle hudtyper, hvor du finder:

- Eye Cream
- Eye Make Up Remover
- Night Cream

Awakening Eye Cream har en cremet og blød, gelagtig konsistens, der tilfører fugt, mindsker mørke rande og styrker hudens elasticitet.

The Sleeping Beauty Night Cream er fyldt med fugtgivende og beroligende ingredienser, der styrker hudens barriere og forbereder huden på en ny dag.

Careful Eye Makeup Remover fjerner den mest genstridige mascara og efterlader din hud blød og fugtet. 

Usikker på din hudtype?
Hvis du ikke er sikker på, hvilken hudtype du har, kan du let lave denne test derhjemme.

- Vask ansigtet med et mildt renseprodukt, og tør det forsigtigt med et rent og blødt håndklæde.
- Efter ca. 30 minutter begynder din hud at reagere. Hvis huden bliver skinnede, har du sandsynlig fedtet hud, men hvis det kun er huden i T-zonen, der bliver skinnende, har du snarere kombineret hud. Hvis der kommer rødme, urenheder eller tørre områder, har du højst sandsynligt følsom/tør hud, og hvis huden bevarer en god balance, har du sandsynligvis normal hud. 

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre