Natcreme

Natcreme påføres som et sidste trin i din aftenrutine for at tilføre huden fugt og forberede den på en ny dag. Natcremen har som regel en tykkere konsistens end dagcremen og virker aktivt hele natten for at hjælpe huden med at restituere. Vores natcreme passer til alle hudtyper og fugter og beroliger din hud. 

Bedst sælgende
THE SLEEPING BEAUTY NIGHT CREAM
THE SLEEPING BEAUTY NIGHT CREAM
All Skin Types
Night Cream
250 KR
Køb

En af hudens vigtigste restitutionsfaser er om natten, hvor den uforstyrret kan arbejde på at komme sig efter den belastning, den har været udsat for i løbet af dagen. At bruge en natcreme er en vigtig del af din aftenrutine for at hjælpe huden med at restituere mest muligt. 

The Sleeping Beauty Night Cream er fyldt med beroligende og fugtgivende ingredienser som Aloe Vera og Hyaluronic Acid for at styrke hudens barriere og gøre den klar til en ny dag.

Sådan gør du
Cremen påføres det rensede ansigt efter toner og serum. En lille mængde er nok til at fugte din hud – vi anbefaler en mængde, som er lidt større end en ært. Påfør produktet med bløde, lette, opadgående bevægelser.  

Rensning
Det er vigtigt, at ansigtet er ordentligt renset, inden natcremen påføres. I vores sortiment finder du tre forskellige cleansere, så der også er én, der passer til din hudtype.

Sensitive/dry
Gentle cream to foam cleanser renser blidt uden at irritere eller slide på huden. Takket være aktive ingredienser som Moringa Seed og Prickly Pear virker den beroligende og efterlader huden ren og velfugtet.

Oily/combination
Active Cleansing Gel regulerer hudens talgproduktion og opretholder dens normale fugtbalance, samtidig med at den skånsomt renser i dybden. Cleanseren indeholder blandt andet Niacinamide og PHA, der sammen skaber balance i talgproduktionen, renser i dybden og gør porerne mindre synlige.

Normal
Soft cream to foam cleanser bevarer balancen i huden og renser i dybden. Cleanseren indeholder aktive ingredienser som Hyaluronic Acid og Prickly Pear, der udjævner, styrker og tilfører huden fugt. Den unikke formulering renser huden for fedt, urenheder og makeup uden at påvirke hudens naturlige beskyttende barriere. 

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre