Selvbruner

Selvbruner giver dig en frisk og solbrun hud året rundt! Her finder du vores selvbrunerprodukter og produkter til forberedelse af huden, så du får et så ensartet og godt resultat som muligt. 

Bedst sælgende
PERFECT TAN
PERFECT TAN
Self Tan Mousse & Body Scrub
DKK385 DKK455
VACAY VIBE - LIGHT
VACAY VIBE - LIGHT
Self Tan Mousse
DKK230
Køb
VACAY VIBE - DEEP
VACAY VIBE - DEEP
Self Tan Mousse
DKK230
Køb
THAT SUGAR GLOW
THAT SUGAR GLOW
Body Scrub
DKK230
Køb
EVEN TOUCH
Body Application Mitt
DKK75
Køb
TAN ME UP
TAN ME UP
Self Tan Mousse & Body Application Mitt
DKK250 DKK300
VACAY VIBE KIT
VACAY VIBE KIT
Self Tan Mousse, Body Scrub & Body Application Mitt
DKK475 DKK530

Vacay Vibe Self Tan Mousse
Blød og luftig selvbrunermousse, der giver en ensartet og naturligt solbrun hud. Vacay Vibe er nem at påføre og indeholder aloe vera og kokosolie, der beroliger og fugter huden. Skyl og eksfoliér huden inden påføring – og fokusér på de mere tørre områder som knæ, albuer og ankler. Flasken skal omrystes grundigt inden brug. Hold flasken på hovedet, og fordel moussen på EVEN TOUCH SELF TAN MITT. Massér moussen ind i huden, indtil den er helt absorberet. Vask hænderne umiddelbart efter påføring, og lad moussen tørre ind, inden du tager tøj på. Lad produktet virke i 8-12 timer, inden det skylles af.  Farven fortsætter med at udvikle sig i op til 24 timer efter, at den er skyllet af. 

That Sugar Glow Body Scrub
De naturlige partikler fra sukker og salt nærer din hud. Scrubben indeholder kakaosmør, der giver huden glans, selv når produktet vaskes af. Den skånsomme scrub udjævner huden og fjerner døde hudceller, så huden efterlades blød og flot. Påfør produktet på fugtig hud med cirkulære bevægelser. På de tørreste områder, såsom albuer, knæ og ankler, er det også muligt at påføre produktet direkte på den tørre hud ved forsigtigt at massere scrubben ind. Skyl af med lunkent vand, og dup forsigtigt huden tør med et håndklæde for at bevare glansen.

Selvbruner
Det virksomme indholdsstof, der gør huden brun, hedder DHA og findes naturligt i forskellige sukkerarter. Stoffet trænger ind i det yderste lag hudceller, og farven falmer i takt med, at den vaskes af, og de døde hudceller forsvinder.

Levering
Når din pakke afsendes fra vores lager, får du en mail med et sporingslink, hvor du kan følge pakken. Du modtager kun en ordrebekræftelse digitalt, så der sendes altså ikke nogen følgeseddel med i pakken. Hvis du har spørgsmål vedrørende forsendelsen, er du hjerteligt velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Sociale medier
Følg os på vores sociale kanaler! Her kommer vi med tips, inspiration og nyheder. Du finder os på Instagram, YouTube, TikTok, Facebook og Pinterest. 

Tak for jeres støtte!
Vi sætter pris på den varme og glæde, som I hver dag spreder på de sociale medier. Fortsæt gerne med at tagge CAIA Cosmetics. Vi synes, at det er superskønt at se, når I bruger vores produkter, og hvor dygtige I er til at lægge makeup!

Hvordan oplever du vores produkter?
Vi vil gerne vide, hvad du synes om dit produkt! Opret en konto på hjemmesiden via "Mine sider", og skriv en anmeldelse om, hvordan du oplever din selvbruner. 

Self TanSelf TanSelf Tan

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre