TOILETTASKER

Opbevar CAIAs makeup og sminkebørster i en flot og smart toilettaske. En sminketaske eller toilettaske holder uden problemer sminkebørsterne og makeup på plads, så de ikke roder rundt og tager skade. Alle CAIAs toilettasker er fremstillet af kunstmaterialer og er veganske. Vi har toilettasken til dig.

FITS ALL PINK BAG
FITS ALL PINK BAG
Toiletry Bag
DKK190
Køb
FITS ALL BLUE BAG
FITS ALL BLUE BAG
Toiletry Bag
DKK190
Køb
PERFECT TRAVEL
PERFECT TRAVEL
Toiletry Bag
DKK330
Køb
BLACK SMALL ORGANIZER
BLACK SMALL ORGANIZER
Toiletry Bag
DKK135
Køb
Limited Edition!
TEDDY BAG
TEDDY BAG
Jasmin Collection
DKK190
Køb
FITS ALL MINI BAG
FITS ALL MINI BAG
Toiletry Bag
DKK150
Køb
ORGANIZED BRUSH BAG
ORGANIZED BRUSH BAG
DKK220
Køb
PINK SMALL ORGANIZER
PINK SMALL ORGANIZER
Toiletry Bag
DKK135
PRIME TIME KIT
PRIME TIME KIT
Primer, Setting Spray, Toiletry Bag & Headband
DKK535 DKK685
BRUSH HOLDER CASE
BRUSH HOLDER CASE
Brush Case
DKK250
Køb
SETTING SPRAY KIT
SETTING SPRAY KIT
Setting Spray & Toiletry Bag
DKK460 DKK535
THE ORIGINAL
THE ORIGINAL
Makeup Bag
DKK190
Køb
WHITE SMALL ORGANIZER
WHITE SMALL ORGANIZER
Toiletry Bag
DKK135
POUCH BAG
POUCH BAG
Tschäry Collection - Limited Edition
DKK190
Køb
WATERPROOF KIT
WATERPROOF KIT
Mascara, Liquid Eyeliner & Toiletry Bag
DKK420 DKK515
Toilettasker hos CAIA
Vi arbejder for at skabe produkter af høj kvalitet til en god pris for vores kunder. I vores produktudvikling er vi lydhøre og arbejder aktivt for at levere resultater. Vi lytter til, hvad vores kunder ønsker, og til, hvad vi selv synes mangler i vores sortiment og på markedet. Hver toilettaske er omhyggeligt udviklet af CAIAs produktudviklingsteam, så de fungerer funktionelt og ser ud i overensstemmelse med vores ønsker.
Alle toilettasker er fremstillet af kunstmaterialer og er veganske.
Alle vores produkter passer i vores toilettasker. Vi har også mange sæt, hvor vi har samlet en toilettaske sammen med andre produkter – så du kan købe flere produkter til en bedre pris. Disse sæt er også en fin gave, du kan forære andre.   

Vores toilettasker og sminketasker
Når man designer toilettasker, er det vigtigt, at toilettasken både er funktionel, og at den er praktisk, smart og samtidig flot. Vi ønsker, at vores udvalg passer til alle dine forskellige anledninger og krav – har du brug for en mindre, praktisk toilettaske, der er nem at have med, samtidig med at du til andre anledninger har brug for en større toilettaske for at kunne organisere din sminkesamling? Uanset hvad, så har vi toilettasken til dig.
Når vi produktudvikler vores toilettasker, ser vi meget på, hvordan vi kan gøre dem så smidige som muligt, og om det er noget, der mangler på markedet. Vi ved, at hverdagen bliver lidt lettere med en god og flot toilettaske. Så hvorfor ikke forsøde hverdagen lidt med en lækker toilettaske?

Tips til dig
Toilettaskerne er nemme at tørre og holde rene, både udvendigt og indvendigt.  
Hvis du har spørgsmål vedrørende vores toilettasker, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.
Tjek også vores YouTube-kanal, hvor vi præsenterer vores toilettasker og viser endnu flere detaljer, så du kan få mere information om hvert enkelt produkt.
En sjov anekdote er, at toilettasken stammer fra Frankrig og det franske "nécessaire", som betyder nødvendighed, hvilket den jo netop er, fordi man skal bruge den til at organisere sine sminke- og hudplejeprodukter.

Funktionel og praktisk
For os er det vigtigt, at vores toilettasker er funktionelle og smarte, så de er nemme at bruge. Lommer, åbent rum og rigtig god plads er forskellige ting, vi har taget med i betragtning i forskellige toilettasker.
Og selvfølgelig arbejder vi også med farver og materialer, som vi mener giver den bedste effekt, og som vi står inde for.

Vores toilettasker:
  • Funktionelle og praktiske
  • Veganske
  • Cruelty Free
  • Gratis forsendelse over 250 kr. 

Mål
Vi ønsker og skaber kontinuerligt makeup, parfume og tilbehør af allerhøjeste kvalitet, uden at det behøver at være alt for dyrt for vores kunder.
Når I besøger vores hjemmeside, ser I vores resultater efter utrolig hårdt arbejde, som gør det muligt for os at tilbyde jer de bedste produkter.
Vi vil altid være der for vores kunder og vise vores påskønnelse, og I er altid velkomne til at kontakte os via vores kanaler.
 
Kontakt os endelig
Hos CAIA arbejder vi for at hjælpe dig. Vi er her altid og er klar til at besvare selv det mindste lille spørgsmål om CAIA, og vi vil meget gerne hjælpe dig. Kontakt os via: info@caiacosmetics.com, så svarer vi dig inden for 24 timer.

Toilettasker

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre