Dagcreme

Hver dag udsættes huden for ydre belastninger fra vejret og omgivelserne, og derfor er det vigtigt at bruge dagcreme for at styrke hudens barriere. Dagcremen er sidste trin i din hudplejerutine. Vælg en dagcreme, der passer til din hudtype og dine behov. 

Inv. översätt.
Inv. översätt.
THE SHIELD SPF 50+ FACE CREAM
THE SHIELD SPF 50+ FACE CREAM
230 KR
Køb
HYDRA BOOST DAY CREAM
HYDRA BOOST DAY CREAM
Normal Skin
215 KR
Køb
STAY CALM DAY CREAM
STAY CALM DAY CREAM
Dry/Sensitive Skin
215 KR
Køb
OIL CONTROL DAY CREAM
OIL CONTROL DAY CREAM
Oily/Combination Skin
215 KR
Køb
NORMAL SKIN
NORMAL SKIN
Skincare Kit
475 KR 585 KR
DRY/SENSITIVE SKIN
DRY/SENSITIVE SKIN
Cleansing Cream, Toner, Day Cream & Hairband
475 KR 585 KR
HANDLE WITH HAIR - GREEN
HANDLE WITH HAIR - GREEN
75 KR
Køb
Bedst sælgende
HANDLE WITH HAIR - PINK
HANDLE WITH HAIR - PINK
75 KR
Køb
HANDLE WITH HAIR - WHITE
HANDLE WITH HAIR - WHITE
75 KR
Køb
Nyhed
HYDRA MATTE FACE CREAM
HYDRA MATTE FACE CREAM
Oily/Combination skin
220 KR
Køb
SOS RESCUE BALM
SOS RESCUE BALM
All skin types
185 KR
Køb

En dagcreme fugter huden og styrker hudbarrieren. En velfugtet hud er grundlaget for en god makeup, og derfor er dagcremen et vigtigt sidste trin i din morgenrutine. En dagcreme fugter og blødgør hudens yderste lag og "indkapsler" de aktive ingredienser, som blev påført tidligere i hudplejerutinen. Når du skal vælge en dagcreme, er det vigtigt, at du vælger en, der er tilpasset til din hudtype og opfylder dine behov. 

Tør/følsom hud
En tør og følsom hud har brug for en parfumefri dagcreme, der beroliger og fugter i dybden. Vores dagcreme til tør hud indeholder blandt andet Aloe Vera, som virker beroligende og reparerende. Den indeholder også fugtboosteren Panthenol, som gør din hud glattere og blødere. 

Fedtet/kombineret hud
Det er en udbredt myte, at fedtet eller kombineret hud ikke behøver at blive fugtet, men den myte har ikke hold i virkeligheden. Hvis din fedtede hud er for tør, kan den nemlig producere endnu mere talg for at kompensere for dette, og derfor er det vigtigt at bruge produkter, der tilfører fugt. Vores dagcreme til fedtet og kombineret hud fugter huden i dybden, samtidig med at den ved hjælp af Salicylic Acid regulerer talgproduktionen og udjævner de fine linjer. 

Normal hud
Selv en normal hud har brug for at få tilført fugt for at opretholde fugtbalancen. Vores dagcreme til normal hud er en rigtig fugtbooster, der blandt andet indeholder nøgleingrediensen Moisture Magnet, som holder på fugten. Den indeholder også Vitamin E, som styrker hudens beskyttende barriere og efterlader den fløjlsblød. 

Sådan gør du
Cremen påføres det rensede ansigt efter toner og serum. En lille mængde rækker langt, og vi anbefaler normalt at bruge en klat, som er lidt større end en ært. Påfør den med bløde, lette, opadgående bevægelser. 

Natcreme
Det er vigtigt at bruge en dagcreme om dagen, og inden du lægger makeup, men det er også vigtigt at afslutte din rutine med en natcreme om aftenen. Om natten gennemgår huden en reparationsfase, hvor den har tid til at absorbere ingredienser for at genoprette dens naturlige balance. Afslut dagen med The Sleeping Beauty Night Cream, der er fyldt med fugtgivende og beroligende ingredienser som Aloe Vera og Hyaluronic Acid. 

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre