SPF

Inv. översätt.
Inv. översätt.
GOT YOU COVERED KIT
GOT YOU COVERED KIT
SPF 30 Lip Oil & SPF 50+ Face Cream
Kit 15%
345 KR
BEACH LIP SPF 30 LIP OIL
BEACH LIP SPF 30 LIP OIL
All Skin Types
Lip Care
175 KR
Køb
THE SHIELD SPF 50+ FACE CREAM
THE SHIELD SPF 50+ FACE CREAM
All Skin Types
Spf
230 KR
Køb

SPF er en forkortelse for Sun Protection Factor, dvs. solbeskyttelsesfaktor.  En god SPF kan beskytte din hud mod de skadelige UV-stråler, der forårsager tidlig aldring, og endda hjælpe med at vende tegn på skade ved at reducere mørke pletter og forbedre hudens struktur. Tallet viser, hvor god beskyttelse en solcreme giver mod solens UV-stråler, dvs. hvilken solbeskyttelsesfaktor den har. 

  • SPF 30 kan give tredive gange så meget beskyttelse mod solens UV-stråler, som huden selv har.

  • SPF 50 kan give halvtreds gange så meget beskyttelse mod solens UV-stråler, som huden selv har.


The Shield Face Cream
En ansigtscreme, der giver huden en høj UV-beskyttelse. Cremen absorberes hurtigt uden at fedte og indeholder hyaluronsyre og E-vitamin, der fugter og blødgør huden. Påføres direkte på renset hud eller som et sidste trin i din hudplejerutine.  The Shield indeholder SPF 50+.

Beach Lip Oil
Husk også at beskytte læberne! Beach Lip Oil giver dine læber en flot glans, samtidig med at den beskytter mod solens UV-stråler. Olien er beriget med E-vitamin og SPF 30. Den er let at påføre, så du opnår et jævnt lag glans, der beskytter læberne.

After Sun Serum
Serum er perfekt at påføre efter en lang dag i solen. Let og hurtigtabsorberende after sun-serum, der er med til at fugte huden, så den igen bliver behagelig og smidig.

SPFSPFSPF

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre