Ansigtsrens

Det hele starter med en god rensning! En cleanser bruges til at rense huden for urenheder og makeup. Vælg cleanser baseret på din hudtype for at få de bedste resultater. 

FIRST STEP CLEANSING OIL
FIRST STEP CLEANSING OIL
All Skin Types
DKK220
Køb
SOFT CLEANSING CREAM
SOFT CLEANSING CREAM
Normal Skin
DKK150
Køb
GENTLE CLEANSING CREAM
GENTLE CLEANSING CREAM
Dry/Sensitive Skin
DKK150
Køb
ACTIVE CLEANSING GEL
ACTIVE CLEANSING GEL
Oily/Combination Skin
DKK150
Køb
NORMAL SKIN
NORMAL SKIN
Skincare Kit
DKK475 DKK585
DRY/SENSITIVE SKIN
DRY/SENSITIVE SKIN
Cleansing Cream, Toner, Day Cream & Hairband
DKK475 DKK585
OILY/COMBINATION SKIN
OILY/COMBINATION SKIN
Skincare Kit
DKK475 DKK585
HANDLE WITH HAIR - PINK
HANDLE WITH HAIR - PINK
DKK75
Køb
HANDLE WITH HAIR - GREEN
HANDLE WITH HAIR - GREEN
DKK75
Køb
HANDLE WITH HAIR - WHITE
HANDLE WITH HAIR - WHITE
DKK75
Køb

En renset hud skaber en fin og jævn base. Hver dag udsættes huden for ydre belastninger, og derfor bør man altid anvende en cleanser, når dagen er slut, for at rense huden for urenheder, snavs og makeup. Start med at rense huden, inden du påfører andre hudplejeprodukter inden sengetid. En cleanser kan med fordel også bruges om morgenen, hvis du har problemer med fedtet hud eller akne.

Forskellige hudtyper
Vores cleansere er tilpasset til forskellige hudtyper og opfylder forskellige behov. Hvilket renseprodukt, der passer til dig, afhænger af flere forskellige faktorer – eksempelvis hvilken hudtype du har, eller hvad du vil opnå med rensningen. 

Tør/følsom hud
En følsom eller tør hud har brug for et mildt renseprodukt, der beroliger den. Derfor har vi valgt en parfumefri rensemælk, der nænsomt renser og fugter huden i dybden. Vores renseprodukt til følsom hud indeholder både Moringa Seed og Prickly Pear, som tilsammen beroliger og fugter huden i dybden.  

Fedtet/kombineret hud
En fedtet eller kombineret hud har brug for en skånsom eksfoliering, der renser i dybden og forhindrer overproduktion af talg. Vores gel cleanser indeholder Niacinamid og PHA, som tilsammen afbalancerer hudens talgproduktion og gør porerne mindre synlige.

Normal hud
Normal hud har en god balance mellem fugt og fedt, men har stadig brug for plejende produkter, der opretholder fugtbalancen. Vores cleanser til normal hud indeholder blandt andet Hyaluronic Acid og Prickly Pear for at fugte og styrke hudbarrieren.  

Eye Make Up Remover
For forsigtigt at fjerne makeup og andre urenheder omkring øjnene er det vigtigt at bruge en eye makeup remover. Med ingredienser som Flower Water og Panthenol fjerner vores eye makeup remover den mest genstridige mascara, samtidig med at den efterlader området omkring øjnene fugtet og blødt. Ryst flasken, påfør nogle dråber på en vatrondel, og lad den hvile mod øjet i et par sekunder, inden du forsigtigt fjerner makeuppen. Det er vigtigt, at du ikke gnider makeuppen af, men lader produktet virke blidt.  

Kontakt os
Har du spørgsmål til hudpleje eller makeup, har du brug for tips til en gave i vores sortiment, eller har du svært ved at finde ud af, hvilket produkt der passer til din hud, er du velkommen til at kontakte os! Send en mail til info@caiacosmetics.com – så hjælper vi dig. 

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre