Setting Spray

Setting spray får din makeup til at smelte sammen og holde længere. Her finder du tre forskellige setting sprays: en, der giver ekstra glow; en, der giver fugt, og en, der får din makeup til at holde ekstra længe.

Bedst sælgende
THAT DEWY HYDRATION DUO
THAT DEWY HYDRATION DUO
Setting Spray
Kit 17 %
325 KR
Bedst sælgende
THAT EXTRA HOUR
THAT EXTRA HOUR
Setting Spray
Setting Spray
195 KR
Køb
Bedst sælgende
THAT DEWY LOOK
THAT DEWY LOOK
Setting Spray
Setting Spray
195 KR
Køb
Bedst sælgende
THAT EXTRA HYDRATION
THAT EXTRA HYDRATION
Setting Spray
Setting Spray
195 KR
Køb
Bedst sælgende
SETTING SPRAY TRIO
SETTING SPRAY TRIO
Makeup Kit
Kit 22 %
455 KR
Gave ved køb
DEWY KIT
DEWY KIT
That Dewy Look & Dewy Drops
Kit 1 %
455 KR
Bedst sælgende
THAT DUO LOOK
THAT DUO LOOK
Gift Box
Kit
205 KR
Køb
THAT EXTRA BASE
Makeup Kit
Kit 15 %
520 KR

That Dewy Look
That Dewy Look fokuserer på at skabe glow og give din hud glans, uden at den bliver fedtet. Du kan bruge produktet, før du lægger makeup, så du får en god bund, eller efter makeup til fiksering, eller tage det med i tasken, så du kan friske op med glans i løbet af dagen. Hold flasken ca. 30 cm fra ansigtet ved påføring. Med den specialdesignede pumpe får du et jævnt lag i hele ansigtet. Med dens ultralette formulering udjævner denne spray huden ved hjælp af ekstrakter fra brune alger. Sprayen kan anvendes med eller uden makeup for at tilføre ekstra glans.

That Extra Hydration 
That Extra Hydration er en spray, der fugter huden! Det er altid vigtigt med fugt for at få et holdbart og stilfuldt makeupresultat. Denne setting spray er specialfremstillet af vores produktudviklingsteam for at give din hud et ekstra fugtboost. Den indeholder også figenkaktus, som virker beroligende på irriteret hud. Påfør That Extra Hydration før eller efter din makeup for at fiksere den, eller hav den med tasken i løbet af dagen for at tilføre ekstra fugt. Sprayen kan også bruges på helt usminket hud, hvis huden føles tør i løbet af dagen. Hold flasken ca. 30 cm fra ansigtet ved påføring. Med den specialdesignede pumpe får du et jævnt lag i hele ansigtet.

That Extra Hour
That Extra Hour er din bedste ven, når du vil have din makeup til at holde længe! Brug sprayen som primer inden påføring af base, og afslut hele din makeup med denne setting spray, der efterlader en blød film over ansigtet, så makeuppen holder bedre. Formuleringen er let på huden, og med den specialdesignede pumpe sprøjter du nemt et blødt og jævnt lag ud i hele ansigtet. That Extra Hour er vegansk og indeholder ikke alkohol, der udtørrer huden. 

Køb flere
Vi tilbyder flere forskellige sæt, som indeholder vores sprays, så du kan købe mere til en bedre pris. Alle sprays er supergode at kombinere med hinanden, alt efter hvilket resultat du er ude efter. Hvis din makeup skal holde ekstra længe, anbefaler vi også at påføre en primer før basen. 


Hvorfor skal man bruge setting spray?

  • Til fiksering af makeuppen
  • Giver et mere holdbart resultat 
  • Får makeuppen til at blende sammen
  • Tilfører blandt andet fugt og glans
  • Specialdesignet pumpe, som giver et jævnt resultatet 
  • Indeholder flere plejende ingredienser 


Vil du læse mere? 
På hver produktside kan du både læse informative tekster om hvert produkt og kundeanmeldelser om, hvordan andre kunder oplever vores setting sprays. Hvis du stadig har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan kontakte os her.

Setting spraySetting SpraySetting Spray

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre