Setting Spray

Ønsker du at tilføje glow eller ekstra fugt til din makeuprutine? Så er svaret setting spray. Ved hjælp af en spray, der enten tilføjer glans eller fugt, kommer din makeup til at sidde bedre i løbet af dagen. Køb enten en duo med begge setting sprays, eller find din favorit i dag.
THAT EXTRA HOUR
Long Lasting Setting Spray
DKK190
Køb
THAT DEWY LOOK
Setting Spray
DKK175
Køb
THAT EXTRA HYDRATION
Setting Spray
DKK175
Køb
THAT DEWY HYDRATION DUO
Setting Spray
DKK305 DKK350
SETTING SPRAY TRIO
Setting Spray
DKK430 DKK535
SETTING SET
Long Lasting Setting Spray & Toiletry Bag
DKK260 DKK325
STAY ALL DAY
Long Lasting Setting Spray, Eye Primer & Long Lasting Primer
DKK485 DKK600
SETTING SPRAY KIT
Setting Spray & Toiletry Bag
DKK460 DKK535
PRIME TIME KIT
Primer, Setting Spray, Toiletry Bag & Headband
DKK535 DKK685
HAIR CLIPS
Jasmin Collection
DKK105
Køb

That Dewy Look og That Extra Hydration 
Vores bedste lancering til dato; vores elskede setting sprays! That Dewy Look fokuserer på at skabe "glow" og give din hud glans, uden at den bliver fedtet. Brug produktet, før du lægger makeup, så du får en god bund, eller efter makeup til fiksering, eller tag den med i tasken, så du kan opfriske med glans i løbet af dagen. 
Hold flasken ca. 30 cm fra ansigtet ved påføring, og med vores specialdesignede pumpe får du et jævnt lag over dit ansigt. 
Med sin ultralette formulering glatter denne setting spray også huden ved hjælp af ekstrakt fra brune alger. 
Den egner sig lige så godt til makeup som uden – når du ønsker at opfriske med flot glans. 

That Extra Hydration er vores fugtgivende spray. Vi ved alle, hvor vigtig fugt er, for at man kan opnå et holdbart og flot resultat med sin makeup, eller hvad? Denne setting spray er specielt fremstillet af vores produktudviklingsteam til at give din hud et ekstra fugtighedsboost. Samtidig med, at den fugter, indeholder den også figenkaktus, der dulmer irriteret hud. 
Brug setting sprayen, før du lægger makeup, eller når din makeup er klar til fiksering, eller brug den i løbet af dagen for at give huden et fugtighedsboost, eller når du ikke har makeup på, hvis du føler, at du har tør hud. That Extra Hydration har desuden en specialdesignet pumpe, der sikrer, at du får en blød og jævn påføring over ansigtet. Når du påfører indholdet, skal du holde flasken ca. 30 cm fra dit ansigt og spraye den ultralette formulering på for at få det optimale resultat. 

Begge sprays gør, at din makeup sidder bedre i løbet af dagen!

Køb flere
Vi forstår, at man også kan ønske sig begge dele; det bedste fra to verdener, tænker vi. Derfor har vi skabt et sæt med begge sprays til en bedre pris, for at du skal kunne købe begge to, så du kan blande dem eller bruge dem hver for sig alt efter dit ønskede resultat! 
Vi har også lavet et sæt med begge setting sprays og vores rosa toilettasker, så du får det perfekte sæt! 

Vores setting sprays: 

  • 100 ml
  • Veganske 
  • Cruelty Free
  • Gratis forsendelse over 250 kr. 


Hvorfor skal man bruge en setting spray?

  • Fikserer makeup
  • Giver et mere holdbart resultat 
  • Tilføjer funktioner såsom fugt og glans 
  • Opfrisker i løbet af dagen 
  • Indeholder flere plejende ingredienser 


Vil du læse mere? 
På hver produktside for vores sprays kan du både læse informative produkttekster om hvert enkelt produkt, men også læse kundeanmeldelser om, hvordan andre kunder oplever vores setting sprays. Hvis du stadig har spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan kontakte os her


Et sidste tip ... 
Vores setting sprays er på 100 ml og har en størrelse, der gør dem perfekte at have med i tasken til brug i løbet af dagen, eller til at have i toilettasken eller i badeværelsesskabet. Vi håber, at du vil skabe et fantastisk look ved hjælp af vores setting sprays!

Setting Spray

Setting spraySetting SpraySetting Spray

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre