Kropspleje

Her finder du produkter til kroppen, der dufter godt, blødgør og renser. 

Inv. översätt.
Inv. översätt.
THAT SUGAR GLOW
THAT SUGAR GLOW
Body Scrub
230 KR
Køb
Bedst sælgende
SILKY SENSATION LE CIEL
SILKY SENSATION LE CIEL
190 KR
Køb
CALM ME MAYBE
CALM ME MAYBE
675 KR 815 KR
SILKY SENSATION LE SOIR LUMIÈRE
SILKY SENSATION LE SOIR LUMIÈRE
190 KR
Køb
Bedst sælgende
SOS RESCUE BALM
SOS RESCUE BALM
All skin types
185 KR
Køb
SUMMER BREEZE
SUMMER BREEZE
560 KR 650 KR
SUMMER OF ’23
SUMMER OF ’23
1150 KR 1485 KR

Skal du købe en gave?
Har du svært ved at beslutte dig for, hvad du skal forære som gave? Eller er du ude i sidste sekund? Køb et gavekort hos os – så kan modtageren selv vælge, præcis hvad han/hun vil have. Vores gavekort er et e-gavekort og sendes direkte til din e-mailadresse. De er gyldige i et år fra købsdatoen, og værdikoden, der bruges ved kassen, står på gavekortet. 

Sociale medier
Vil du have mere inspiration eller information om vores produkter? Følg os på de sociale medier! Vi findes på YouTube, Instagram og TikTok, hvor vi viser forskelligt indhold. På YouTube er der mange selvstudier, hvor vi sammen med vores makeupartister præsenterer nye look og tips til, hvordan du kan bruge vores produkter. På TikTok har vi inspiration og humor, og på Instagram er der en masse inspirerende indhold, som er lavet af jer og os, samt information om lanceringer og restocks.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, eller har du svært ved at vælge nuance eller produkttype? Så er du meget velkommen til at skrive til os på: info@caiacosmetics.com – så hjælper vi dig hellere end gerne.

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre