Paletter

Sassy, Classy og Cute – vores ansigtspaletter er kommet for at blive. De er hurtigt blevet en favorit hos mange af vores CAIA'er. De er nemme at have med sig på farten og indeholder contour, rouge, bronzer og highlighter, alt i et, så du nemt kan have det med dig.
SASSY
Face Palette
DKK305
Køb
CLASSY
Face Palette
DKK305
MULTI USE PALETTE - LIGHT TO MEDIUM
DKK535
Køb
MULTI USE PALETTE - MEDIUM TO DEEP
DKK535
Køb

CAIAs paletter
Et af vores mest købte produkter – vores ansigtspaletter! Sassy, Classy og Cute er hurtigt blevet favoritter hos vores CAIA'er. Paletten indeholder fire produkter: Highlighter, bronzer, rouge og contour. Highlighteren med sin prismeteknologi skaber smuk glans, samtidig med at formlen gør den nem at påføre. Rougen er silkeblød, bronzeren giver et herligt solkysset resultat, samtidig med at countouren er nem at bruge. 
Selve paletten er utrolig praktisk at have med sig både i taske og toilettaske, samtidig med at den indeholder flere produkter og har spejl på indersiden, så du nemt kan sminke dig eller opfriske din makeup i løbet af dagen. 

Sassy 
Denne palet er den lyseste af alle vores nuancer. Highlighteren er lys og har en mere kold undertone. Contouren har en mere kold undertone, så det er muligt at arbejde mere med skygger, mens bronzeren har en varmere tone, som du kan bruge i hele ansigtet. Rougen har en rosa nuance. Denne palet er vegansk. 
Hvis du vil se et billede af alle farver, kan du se billede 5 på produktsiden. 

Classy
Denne palet er den næstlyseste i vores sortiment. Highlighteren har en mere varm, guldfarvet nuance. Rougen ligger tættere på en kobbernuance, og igen har contouren en koldere nuance, så det er muligt at arbejde med skygger, samtidig med at bronzeren er varmere og kan bruges de steder, man ønsker det. Denne palet er vegansk. 
Hvis du vil se et billede af alle farver, kan du se billede 5 på produktsiden. 

Cute
Denne palet indeholder to rouger i to forskellige farver, så man kan arbejde mere dynamisk med forskellige farver i ansigtet. Den ene rouge har en rød, rosa nuance, og en anden rouge har en mere lilla nuance. Bronzeren er den mørkeste nuance af vores fire paletter, og highlighteren er en mere kold undertone i kobbernuance med islæt af lilla.
Hvis du vil se et billede af alle farver, kan du se billede 5 på produktsiden. 

Vores paletter: 

  • Highlighter, bronzer, contour og rouge 
  • Cruelty Free
  • Gratis forsendelse over 250 kr. 


Produkterne i paletten 
Du bruger rouge på kindbenet for at fremhæve dine træk og dit ansigt. Et tip er at bruge en god børste, der er tilpasset til netop rouge for at kunne foretage en enkel og jævn påføring. Vi anbefaler Angled Blush Brush 06 eller Feather Blending Brush 05. Påfør produktet med lette håndbevægelser for at opnå det bedste resultat.

Du bruger contour til at skabe mere dynamik i ansigtet. Du arbejder da med en mørkere nuance end din egen hudtone, så du kan skyggelægge de områder, du ikke vil fremhæve, og skabe mere dybde i dit ansigt.

Du bruger highlighter til at markere de træk i dit ansigt, som du vil fremhæve ved hjælp af lysrefleksion og glans. Her sætter kun fantasien grænser for, hvor du vil påføre produktet, men mange lægger det på kindbenet, øjenbrynsbenet, næsen, amorbuen og dekolletagen. Du bruger bronzer til at skabe en noget mørkere nuance i ansigtet end din egen for at give et mere solbrændt indtryk. Du påfører enten produktet i hele ansigtet eller på de områder, hvor du synes, at det gør sig bedst. Mange bruger også bronzer som rouge eller øjenskygge.

Sminkepaletter

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre