Foundation

Foundation er grundlaget for din makeup, og i vores sortiment finder du forskellige typer foundation. It’s Iconic er en flydende foundation, og BB-stick har en cremet konsistens. Find din favorit her! 

Inv. översätt.
Inv. översätt.
Nyhed
DEWY DROPS
DEWY DROPS
Serum Foundation
265 KR
Bedst sælgende
BB-STICK
BB-STICK
Finns i 12 färger
190 KR
Nyhed
DEWY GAZE
DEWY GAZE
Dewy Drops & Perfect Blender
300 KR 340 KR
IT'S ICONIC FOUNDATION
IT'S ICONIC FOUNDATION
Fås i 19 farver
250 KR
BB-KIT
BB-KIT
BB-stick & Brush
275 KR 340 KR
Nyhed
YOU DEW YOU
YOU DEW YOU
Dewy Drops & Brush F14
350 KR 406 KR
Nyhed
SPRING GLOW
SPRING GLOW
Perfect Base
590 KR 679 KR
IT'S ICONIC DUO
IT'S ICONIC DUO
Foundation & Concealer
330 KR 400 KR
BLENDING BASE
BLENDING BASE
Foundation & Makeup Sponge
285 KR 325 KR
IT'S ICONIC SET
IT'S ICONIC SET
Foundation & Foundation Brush
330 KR 400 KR
BASE PERFECTION
BASE PERFECTION
Foundation, Concealer & Setting Powder
505 KR 630 KR
Bedst sælgende
DOMED BUFFER FOUNDATION BRUSH 13
DOMED BUFFER FOUNDATION BRUSH 13
Foundation & Cream Contour
150 KR
Bedst sælgende
PERFECT BLENDER
PERFECT BLENDER
Makeup Sponge
75 KR
Køb
Bedst sælgende
BB-SET
BB-SET
BB-stick & Brush
275 KR 340 KR
FLAWLESS BASE KIT
FLAWLESS BASE KIT
BB-stick, Setting Powder & 3 Brushes
715 KR 890 KR
Bedst sælgende
FLAT BUFFER FOUNDATION BRUSH 14
FLAT BUFFER FOUNDATION BRUSH 14
150 KR
Nyhed
DEW IT ICONIC
Foundation & Concealer
355 KR 415 KR
Nyhed
PERFECT ANGLED COMBO
PERFECT ANGLED COMBO
Blender & Case
130 KR

BB-STICK
BB-stick er en foundation med let til middelhøj dækning, som er let at bygge op og blender ind med huden, så du opnår et naturligt resultat. Produktet har en let og cremet konsistens, der gør det nemt at påføre, så det bliver jævnt. Stiften giver naturlig glans, og størrelsen gør den let at tage med i tasken. Stiften kan påføres direkte på huden eller på en børste. Vi anbefaler Flat buffer foundation brush F14 eller Domed buffer foundation brush F13. Start med en lille mængde, og byg videre, hvis der er brug for mere. Påfør produktet ved at duppe det ind. Dermed får du et så jævnt resultat som muligt.

IT’S ICONIC 
IT'S ICONIC Foundation har en blød konsistens, der føles let på din hud og giver en middelhøj dækning, der er let at opbygge. Den indeholder SPF20, hyaluronsyre og C-vitamin, som fugter og beskytter. Påføres med Perfect Blender eller Domed buffer foundation brush F13.  IT'S ICONIC fås i 19 forskellige nuancer, og vi anbefaler, at du matcher din foundation med IT'S ICONIC Concealer for at få det bedst mulige resultat. 

IT'S ICONIC indeholder følgende aktive ingredienser:

  • DAPHNE VITASENSE
    Beskytter følsom hud mod eksempelvis kulde, styrker hudens beskyttelsesbarriere og mindsker inflammation.

  • HYALURONSYRE
    Tiltrækker og binder vand, hvilket gør, at den tilfører huden mere fugt. Giver en glattere og fyldigere hud og fremmer både cellefornyelsen og dannelsen af kollagen og elastin. Fra 25-årsalderen falder kroppens egen produktion af hyaluronsyre, hvilket betyder, at vi har brug for fylde udefra.

  • C-VITAMIN
    En antioxidant, som beskytter hudcellerne mod skadelige frie radikaler, der skyldes eksponering for UV-lys. Hæmmer produktionen af melanin, hvilket hjælper med at reducere pigmentforandringer og brune pletter. Udjævner hudtonen og giver glans.

Hvordan ved jeg, hvilken undertone jeg har?
Hvis du har blå/mørkelilla blodårer, har du sandsynligvis en kold undertone, og hvis de er mere grønlige, har du nærmere en varm undertone. Er farven ikke tydelig på nogen måde, har du sandsynligvis en neutral undertone. Hvis du har en kold undertone, skal du bruge en foundation med en lyserød nuance, og hvis du har en varm undertone, skal den være mere gullig. 


Tips!
Tag et hvidt stykke tøj frem, og hold det op til ansigtet i dagslys. Hvis din hudfarve bliver mere lyserød, har du en kold undertone, og hvis den bliver mere gullig, har du en varm undertone. 


En flawless base!
Nøglen til en jævn og fin base, der holder længe, er hudpleje tilpasset din hudtype, primer og setting spray. I vores sortiment finder du tre forskellige setting sprays – en, der fugter; en, der giver glød, og en, der får makeuppen til at holde ekstra længe. Alle tre gør, at din makeup smelter sammen, så du får et flot resultat. Vi har også primere til tør eller fedtet hud, primere, der giver glød, og primere, der udjævner og får makeuppen til at holde ekstra længe. Afslut basen ved at fastgøre din makeup med en setting powder. I vores sortiment findes en Loose Setting Powder, en presset Finishing Powder og en Loose Under Eye Powder. Find dine favoritter, så du kan skabe en flawless base her hos CAIA Cosmetics. 

FoundationFoundationFoundation

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre