ØJNE

Vi synes, det er utroligt sjovt med øjenmakeup: De mange forskellige måder, man kan arbejde med farver og formuleringer på, samt hvordan man arbejder med en mascara for at få fokus på øjnene. Skab smukke, spændende øjne med forskellige øjenskygger og mascaraer, der giver et suverænt resultat.
LIQUID EYELINER
Eyeliner
DKK150
Køb
EYE BRIGHTENER
Inliner
DKK150
Køb
PENCIL EYELINER
Eyeliner
DKK150
Køb
PERFECT BROW KIT
Brow Pencil & Brow Gel
DKK190 DKK285
TAUPE
Precision Brows
DKK135
Køb
MEDIUM BROWN
Precision Brows
DKK135
Køb
COLD MEDIUM BROWN
Precision Brows
DKK135
Køb
DARK BROWN
Precision Brows
DKK135
Køb
EBONY
Precision Brows
DKK135
Køb
CLEAR GEL
Full Brow Gel
DKK150
Køb
TAUPE GEL
Full Brow Gel
DKK150
Køb
BROWN GEL
Full Brow Gel
DKK150
Køb
DARK BROWN GEL
Full Brow Gel
DKK150
Køb
EBONY GEL
Full Brow Gel
DKK150
Køb
BIBBZ SIGNATURE
Eye Palette
DKK445
Køb
GOLDEN BRONZE
Eye Palette
DKK445
Køb
WATERPROOF MASCARA
DKK175
Køb
BIBBZ BOOM BOOM LASHES
DKK175
Køb
VANZ VA VA VOLUME
DKK175
Køb
DYNAMIC DUO
Mascara
DKK305 DKK350
SPACE INTENSE
Mascara
DKK175
Køb
INTENSE DUO
Mascara
DKK305 DKK350
WATERPROOF KIT
Mascara, Liquid Eyeliner & Toiletry Bag
DKK420 DKK515
EVELINES EYE-KIT
Bibbz Signature, Mascara & Eye Brushes
DKK765 DKK1155
INSPIRATION
Eye Palette
DKK385
Køb
INTENSE KIT
Mascara, Eye Brightener & Pencil Eyeliner
DKK420 DKK475
LUSCIOUS LASH KIT
Mascara & Eyelash Curler
DKK230 DKK295
MULTI USE PALETTE - LIGHT TO MEDIUM
DKK535
Køb
MULTI USE PALETTE - MEDIUM TO DEEP
DKK535
Køb

Her finder du produkter, som fremhæver dine smukke øjne! Øjenskygger i flere forskellige farver og formuleringer og mascaraer med forskellige funktioner og tilpasset til forskellige typer af vipper. Altsammen for at gøre det muligt for dig at finde din favorit, som bedst fremhæver dine træk. I vores kategori "Øjenmakeup" finder du øjenskygger og mascaraer. 

Øjenskygger hos CAIA 
I dag har vi forskellige paletter med forskellige nuancer og formuleringer. Vælg mellem paletter med mere metalliske nuancer eller paletter med mere matte og glitrende farver i forskellige farveskalaer. Vores øjenskygger er nemme at lægge og kan bruges til at lave flere flotte looks – det er kun fantasien, der sætter grænser. 
For at få et godt resultat skal du også bruge godt værktøj. Du kan se alle vores øjenskyggebørster her.

Mascaraer hos CAIA 
Mange har i dag vidt forskellige ønsker og krav til deres mascara - skal den være vandfast eller ej, skal den give fylde, eller skal den give mere intensivt sorte vipper? Uanset hvad, har vi mascaraen til dig. 
På hver mascaras produktside beskriver vi, hvilken type vipper mascaraen egner sig bedst til og dens resultater. Resultatet af en mascara er utrolig individuelt.

Fremhæv dine øjne

Blå øjne – Har du blå øjne, fremhæver øjenskygger i gyldne farver som f.eks. orange toner dine øjne ekstra meget. Sats på orange, orange/brun, kobber, terrakotta, brun og farver i guldnuancer.  

Grønne øjne – Har du grønne øjne, passer mange toner af lilla og røde toner utrolig flot til din øjenmakeup. Brug farver i røde, rødbrune eller røde/grå nuancer, rosa, blå, gul og orange for at opnå de bedste resultater. 

Lysebrune øjne – Har du lysebrune øjne er lilla en farve, der fremhæver dine øjne på en smuk måde. Brug lilla, brun/lilla eller grå/lilla farver til dine øjne. 

Brune øjne – Har du brune øjne er blå en flot farve. Hvis du ikke vil bruge en stærk blå farve, vil koldere toner af blå/grå samt grøn være utrolig flot til dig. 

Glem ikke, at kun fantasien sætter grænser for din øjenmakeup, og at du skal bruge de farver, du trives med! 

Tutorials 
Vi forstår, at det ikke altid er let i begyndelsen eller som mere erfaren at få forskellige looks ud af øjenmakeup. På vores IGTV og YouTube-kanal har vi flere forskellige tutorials, der viser tips og tricks til, hvordan man kan lave forskellige looks, hvilke børster man skal bruge, og hvornår osv. Altsammen med det formål at inspirere jer til at eksperimentere og arbejde med jeres øjne. Har I prøvet at lave et look? I må meget gerne tagge os på sociale medier, vi vil så gerne se resultatet! 

Sminkesæt 
I vores kategori "Øjenmakeup" finder du også vores forskellige sminkesæt inden for kategorien, hvor du kan få flere produkter til en bedre pris. Har du forslag til et sæt, du gerne vil se på hjemmesiden? Send os en e-mail på: info@caiacosmetics.com


Har du spørgsmål?
Vi besvarer dem hellere end gerne – kontakt os på de sociale medier eller vores kundeservice, så hjælper vi dig videre.

Øjne

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre