Flydende Læbestifter

Har du ønsket dig en læbestift, der giver et semi-mat resultat og en fløjlsblød finish? Samtidig med at den er højpigmenteret, fuldt dækkende, giver glans samt langvarig fugtende effekt – så vil vi introducere dig til vores flydende læbestifter. Vælg mellem flere forskellige farver, eller hvorfor ikke købe et sæt med flere læbestifter i?

LIQUID LIP KIT
LIQUID LIP KIT
Liquid Lipstick & Lip Pencil
Kit 15 %
225 KR
LUCKY CHARM
LUCKY CHARM
Liquid Lipstick
Lipstick Liquid
Fås i 7 farver
150 KR
Køb
PRETTY NICE
PRETTY NICE
Liquid Lipstick
Lipstick Liquid
Fås i 3 farver
150 KR
Køb
UNIQUE ANGEL
UNIQUE ANGEL
Liquid Lipstick
Lipstick Liquid
Fås i 3 farver
150 KR
Køb
Flydende læbestifter
CAIAs flydende læbestifter lægger sig med en let følelse på dine læber og giver et fløjlsblødt og semi-mat resultat uden at klæbe. Læbestifterne har høj pigmentering, indeholder aminosyrer, der giver fugtede læber, er fuldt dækkende og giver en flot glans. Læbestifterne er perfekte til både hverdag og fest. For at få et mere markeret resultat kan du også bruge en lipliner og derefter din flydende læbestift, så du varierer dit look.
Vi har sammensat forskellige sæt, der gør det muligt at købe flere flydende læbestifter – til en bedre pris. Hvorfor ikke benytte lejligheden til at fylde farvesamlingen op med flere farver?
 
Vores flydende læbestifter:
  • Semi-matte
  • Dækkende og fugtende
  • Veganske
  • Kraftige pigmenter
  • Klæbefri formulering
  • Let følelse på læberne
  • Giver en fløjlsblød fornemmelse og glans

CAIA-tips
Applikatoren på alle vores flydende læbestifter er formet og designet efter læben, hvilket gør det nemmere at påføre læbestiften langs dine læbers konturer og giver et flottere resultat.
 
Alle vores flydende læbestifter er veganske.
 
Når du køber en flydende læbestift eller læbeprodukter generelt, kan det være svært at vide, hvilken farve der er bedst egnet, da bl.a. læbernes undertone kan gøre, at farver ser noget forskellige ud. På hjemmesiden viser vi, hvordan læbestiften kan se ud på forskellige mennesker, men vær opmærksom på din egen hudtone og undertone i læberne for at få det bedst mulige resultat.
 
Læbestift i sig selv er cool – du føler dig piftet op og kan variere sammensætningen i alle farver og formuleringer! Med vores flydende læbestifter har vi flere forskellige farver, som du kan variere med, du kan eksperimentere med nye looks og lave variationer ved hjælp af lipliner – kun fantasien sætter grænser. Hvis du bruger lipliner, anbefaler vi at påføre liplineren først og derefter den flydende læbestift.
 
På vores YouTube-kanal har vi også flere videoer, hvor vi præsenterer vores læbestifter yderligere og har videoer med forskellige tutorials, hvor vi netop bruger vores flydende læbestifter. Tjek gerne disse for at få mere inspiration.
 
Vi er her for dig!
Vi på CAIA er her for dig og vil hellere end gerne hjælpe dig. Dukker der et spørgsmål eller andre tanker op angående din ordre, vores produkter eller andet, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på: info@caiacosmetics.com så hjælper vi dig inden for 24 timer.
 
CAIAs mål
Når vi skaber makeup, parfume og tilbehør, ønsker vi at skabe produkter af højeste kvalitet, som ikke er for dyre for vores kunder. Når I besøger CAIA Cosmetics, får I kendskab til os, men også produkter af utrolig god kvalitet.
Det er vigtigt for os altid at være til rådighed for vores kunder, og I er altid velkomne til at kontakte os via sociale medier eller vores kundeservice.
 
Sådan arbejder vi
Vi ønsker at skabe produkter af høj kvalitet – uden at det bliver alt for dyrt for vores kunder. Vi har derfor valgt at arbejde med de bedste fabrikker i verden og skære alle mellemled væk, så vi udelukkende findes på: www.caiacosmetics.com
 
Når vores produktudviklingsteam arbejder, lægger de hele deres sjæl i at fremstille de bedste produkter i henhold til vores ønsker og standarder. Vi lytter altid til, hvad vores kunder ønsker, at vi udvikler, samt hvad vi selv mener, at vi bør udvikle. Hver enkelt flydende læbestift er omhyggeligt udviklet af vores team med hensyn til formlen for læbestift, farve og emballage.

Flydende læbestifter
Liquid LipstickLiquid LipstickLiquid Lipstick

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre