Øjenskygger

Velkommen til CAIAs udvalg af øjenskygger. Her finder du vores forskellige øjenskyggepaletter med både matte og glitrende farver samt skygger i metalliske pigmenter. Øjenskyggerne er skabt af nogle af verdens absolut førende "coloristas" i samarbejde med vores produktudviklingsteam, hvor hver palet har en velafbalanceret blanding af øjenskygger for at give det bedst mulige resultat.

EYE SHADOW MIX
3 x Single Eye Shadows
DKK290 DKK360
EYE SHADOW DUO
Single Eye Shadow & Eye Shadow Primer
DKK215 DKK270
INSPIRATION
Eye Palette - Limited Edition
DKK385
Køb
BIBBZ SIGNATURE
Eye Palette
DKK445
Køb
MYKONOS
Single Eye Shadow
DKK120
Køb
LOVE
Single Eye Shadow
DKK120
Køb
AMORE
Single Eye Shadow
DKK120
Køb
PRECIOUS
Single Eye Shadow
DKK120
Køb
CUDDLES
Single Eye Shadow
DKK120
Køb
CHÉRIE
Single Eye Shadow
DKK120
Køb
BAE
Single Eye Shadow
DKK120
Køb
SUGAR
Single Eye Shadow
DKK120
Køb
CUTIE PIE
Single Eye Shadow
DKK120
Køb
STOCKHOLM
Single Eye Shadow
DKK120
Køb
BAMBI
Single Eye Shadow
DKK120
Køb
MARRAKECH
Single Eye Shadow
DKK120
Køb
ALL EYES ON ME
Eye Shadow Primer
DKK150
Køb
GOLDEN BRONZE
Eye Palette
DKK445
Køb
MULTI USE PALETTE - LIGHT TO MEDIUM
DKK535
Køb
MULTI USE PALETTE - MEDIUM TO DEEP
DKK535
Køb
ESSENTIAL BRUSH KIT - EYES
DKK520 DKK650
PRECISION & BLEND
Eye Brushes
DKK520 DKK650
CAIAs øjenskygger
Vores ambition er at skabe produkter af høj kvalitet til en god pris for vores kunder. Vi lægger hele vores sjæl i vores produktudvikling og lytter altid til, hvad vores kunder ønsker, hvad vi synes, der mangler i vores sortiment samt på markedet. Vi arbejder med nogle af verdens førende "coloristas" og fabrikker for at skabe makeup af høj kvalitet. Hver palet og øjenskygge er omhyggeligt udviklet af CAIAs produktudviklingsteam for at sikre, at farverne og farveskalaen balancerer optimalt. Hver palet har også et indbygget spejl.

Tips fra os til dig 
Når du skal komme din øjenskygge på, er det en varm anbefaling, at du har et godt udvalg af børster med forskellige funktioner, så du kan arbejde skyggen ind og påføre den korrekt, så du får det bedst mulige resultat. Ved påføring af øjenskygge med metalliske pigmenter er det bedst at bruge fingrene for at opnå det bedst mulige pigment på øjenlågene.
Tjek også gerne vores videoer til hver tilhørende palet for at få en mere udførlig præsentation af farverne.

Vores sortiment
Vores øjenskyggepaletter har et bredt farvespektrum, så du kan kombinere dem, få inspiration til forskellige løsninger og bruge dem til forskellige anledninger. Vores paletter har farver i forskellige nuancer af nudes og de flotteste jordfarvede toner af bronze- og kobbernuancer til pressede øjenskygger med ekstremt eksklusive metalliske pigmenter.
Vi har også sammensat nogle sæt, hvor vi har inkluderet flere produkter til en mere overkommelig pris.

Øjenskygger hos CAIA:
  • Høj kvalitet
  • Matte og glitrende farver samt i metalliske pigmenter
  • Bredt farvespektrum
  • Gratis forsendelse over 250 kr.
  • Cruelty Free 

Godt at vide
Makeup er cool – det synes vi virkelig hos CAIA, og også at man skal eksperimentere med farver og påføring! Jo mere man sminker sig, desto mere lærer man om sit ansigt. Som en hjælp til at komme i gang, både som inspiration og for at vise, hvordan man sminker visse "looks", har vi lavet flere tutorials, så I kan få inspiration til endnu flere fantastiske måder at sminke jer på. Besøg vores YouTube-kanal for at se alle de tutorials, vi har samlet, og gør dig klar til at blive inspireret og til at skærpe dine færdigheder yderligere. Skulle der dukke et spørgsmål op i mellemtiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Vores mål
Vores mål og vision er at skabe makeup af allerhøjeste kvalitet, uden at det behøver at koste en bondegård. Alt dette arbejder vi for, samt at vi i dag uden mellemled sælger vores sminke udelukkende på: www.caiacosmetics.com
Når I træder ind i vores univers, får I ikke kun det bedste, markedet har at tilbyde, I får også en del af vores sjæl og hjerte.

Du er velkommen til at kontakte os
CAIA arbejder for dig – så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for dig, så hvis du har spørgsmål vedrørende vores produkter, din ordre eller andet, vil vi meget gerne hjælpe dig. Kontakt os via: info@caiacosmetics.com, så svarer vi dig inden for 24 timer.

Øjenskygger

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre