Eyeliner

Fremhæv dine øjne med en eyeliner, der skaber et mere intenst look. Tilpas din påføring efter, hvor dramatisk en effekt du ønsker – en eyeliner er lige så velegnet til hverdagsbrug som til fest. Brug sort eyeliner for at skabe intensitet i dit blik, og påfør hvid eyeliner for at skabe en illusion af større og lysere øjne. 

Limited Edition
JOYRIDE KIT
JOYRIDE KIT
Kit 13 %
504 KR
Limited Edition
JOYRIDE
JOYRIDE
CAIA x Astrid S
Kit
330 KR
Køb
MTV
LOW WAIST
LOW WAIST
Eyeliner
Eyeliner
Fås i 3 farver
150 KR
Køb
MTV
PUNK’D
PUNK’D
Eyeliner
Eyeliner
Fås i 3 farver
150 KR
Køb
Limited Edition
TOUR KIT
TOUR KIT
Astrid S
Kit 12 %
915 KR
MTV
MILLENNIAL
MILLENNIAL
Eyeliner
Eyeliner
Fås i 3 farver
150 KR
Køb
SNATCHED EYELINER
SNATCHED EYELINER
Liquid Eyeliner
Eyeliner
150 KR
Køb
SNATCHED EYES
SNATCHED EYES
Kit 12 %
305 KR
Festive Season
ALL ABOUT EYES
ALL ABOUT EYES
Makeup Kit
Kit 19 %
505 KR
Bedst sælgende
EYE BRIGHTENER
EYE BRIGHTENER
Inliner
Eyeliner
150 KR
Køb
PENCIL EYELINER
PENCIL EYELINER
Eyeliner
Eyeliner
150 KR
Køb

Eyeliner har længe været en stor favorit hos mange. Den kan fremhæve dine øjne på en smuk måde, samtidig med at du selv vælger, hvor dramatisk og intensivt et look du ønsker. Dette gør, at eyeliner egner sig lige så godt til hverdag som til fest. 

Du lægger eyelineren langs vippelinjen for at skabe intensitet i dit blik, og du vælger tykkelsen på eyelineren efter smag. Du kan også trække vingen ud fra kanten af øjet for at skabe det kendte cat eye-look. Eyelineren fås både som flydende eyeliner med en tynd spids til præcis påføring eller som en eyelinerpen til enkel påføring. 

Med en hvid eyeliner skaber du illusionen af større og lysere øjne. Denne påfører du på den indre, nedre vippelinje (din vandlinje). 

Påføring: 
Når du har valgt, hvilken type eyeliner du vil bruge, skal du i gang med at afprøve den! For at kunne skabe lige linjer kan det forenkle din påføring, hvis du læner din albue mod noget. Når du påfører den, skal du have lidt fart på hånden, da resultatet nemt bliver lidt usikkert, hvis man påfører for langsomt. Øvelse gør mester, og du kan skabe alt lige fra de mere hverdagsagtige look til de mere sensuelle look. 

CAIA Eyeliner: 

  • Vandfast formula
  • Hvid og sort eyeliner 
  • Gratis forsendelse over 250 kr. 
  • Cruelty Free 

Hvilken type eyeliner skal jeg vælge?
Ofte er det en smagssag, hvad man foretrækker udseendemæssigt, men også at arbejde med. Arbejder du med en flydende eyeliner, bliver linjen mere præcis og skarp, mens du med en pen kan arbejde mere med at blende skygge ud og få et blødere resultat. 

Den hvide eyeliner kan naturligvis bruges alene, men egner sig lige så godt i kombination med alle typer eyelinere. 

Tips til dig, der vil påføre eyeliner med vinge 
Vil du gerne have den populære vinge, der giver dine øjne en flot effekt? 

  • Start med at male en tilpas bred linje i midten af det øverste øjenlåg. Et godt tip er at holde eyelineren vinklet let nedad, så du når helt ind til roden af vipperne for en jævn påføring.  
  • Start derefter med at lægge en lidt smallere linje i den inderste øjenkrog og arbejde dig op mod midten af øjenlåget, hvor du startede linjen. For også at få den ydre linje med skal du begynde at arbejde fra den ydre øjenkrog og ind mod midten, indtil du møder linjen. 
  • For at lave vingen skal du male en linje, der begynder fra den ydre øjenkrog, og trække den skråt opad og udad, mens du forsøger at kigge nedad. Kig derefter lige frem, og træk en linje ud fra midten af den ydre øjenkrog, og træk denne linje sammen med den foregående linje, så det bliver en spids vinge. Udfyld den, og du har skabt et klassisk eyeliner-look med vinge!
  • Præcis hvor meget du vil "trække vingen ud", og hvor højt du vil lægge den, er en smagssag og er helt op til dig! 
Eyeliner
EyelinerEyelinerEyeliner

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre