STYLING

At style håret behøver ikke at være svært eller tage tid. Med de rette produkter kan du nemt få det resultat, du ønsker. Håret kan være afgørende for hele looket! Her finder du alle de stylingprodukter, der findes i vores sortiment. 

Nyhed
VOLUME BOOST
VOLUME BOOST
Root Lift
DKK175
Køb
Nyhed
ONE MORE DAY TRANSPARENT
ONE MORE DAY TRANSPARENT
DKK150
Køb
Nyhed
TOUCH UP
TOUCH UP
Light Texture Spray
DKK175
Køb
Nyhed
STYLE EDITION KIT
STYLE EDITION KIT
DKK605 DKK710
Nyhed
AFTER BEACH
AFTER BEACH
Salt Spray
DKK175
Køb
Nyhed
ALL THE MUST-HAVES KIT
ALL THE MUST-HAVES KIT
DKK990 DKK1235
Nyhed
DAILY FIX KIT
DAILY FIX KIT
DKK290 DKK325
Nyhed
ONE MORE DAY DARK
ONE MORE DAY DARK
Dry Shampoo
DKK150
Køb

AFTER BEACH SALT WATER SPRAY
Saltvandsspray, der giver håret fylde og hold, så du nemt at skabe et strandlook. Sprayen giver en mat finish og gør, at håret føles tykkere. 

VOLUME BOOST ROOT LIFT SPRAY
Volumenspray med en let formulering, der giver naturligt hold uden at klæbe. Den indeholder E-vitamin der giver håret naturlig glans. 

TOUCH UP LIGHT TEXTURE SPRAY
Spray med en let formulering, der giver naturligt hold og gør håret luftigt. 

ONE MORE DAY DRY SHAMPOO
Tørshampoo, som frisker op og gør, at håret føles nyvasket. Med sin lette formulering giver sprayen håret en let volumen og fylde. Det absorberer overskydende olie fra håret og får også din styling til at holde længere. 

Hairband & hairclips
Vi tilbyder også hårbånd og hårklemmer, som er skånsomme mod håret, og som gør, at du nemt kan holde håret væk fra ansigtet, når du laver din aftenrutine eller lægger makeup. Du finder alt tilbehør i kategorien "Børster & tilbehør". 

Kits
Vi tilbyder også flere forskellige kits med produkter, der er gode at bruge sammen, til nedsat pris. Alle vores kits findes i kategorien "Kits & sets". 

Kontakt os
Har du spørgsmål om vores produkter, ønsker du råd om nuancer, eller er der andet, du vil tale om? Så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. 

Følg os!
Vi er på Instagram, YouTube, TikTok og Facebook. Her finder du inspiration, information og tutorials. Du er velkommen til at følge os på Instagram for at få de seneste opdateringer og oplysninger om vores nye lanceringer og produkter.

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre