til Normal Hud

Normal hud er den mest problemfrie hudtype. Oplever du en god balance i huden, så den hverken er for tør eller fedtet, er dette hudplejeprodukterne til dig.

Bedst sælgende
SOFT CLEANSING CREAM
SOFT CLEANSING CREAM
Normal Skin
Cleanser
150 KR
Køb
Bedst sælgende
ULTIMATE HYDRATION TONER
ULTIMATE HYDRATION TONER
Normal Skin
Toner
150 KR
Køb
DEW BOOSTER SERUM
DEW BOOSTER SERUM
Normal Skin
Serum
230 KR
Køb
Bedst sælgende
HYDRA BOOST DAY CREAM
HYDRA BOOST DAY CREAM
Normal Skin
Day Cream
215 KR
Køb
INSTANT SOOTHING FACE MASK
INSTANT SOOTHING FACE MASK
Normal Skin
Mask
190 KR
Køb
SKIN BOOST SHEET MASK
SKIN BOOST SHEET MASK
Normal Skin
Mask
175 KR
Køb
Bedst sælgende
HANDLE WITH HAIR - PINK
HANDLE WITH HAIR - PINK
Hairband
Tools
75 KR
Køb
NORMAL SKIN COLLECTION
NORMAL SKIN COLLECTION
Skincare Kit
Kit 21 %
590 KR

I vores hudplejeserie til normal hud finder du:

 • Cleanser
  En god cleanser, der renser i dybden, er alfa og omega, for at huden har det godt og restituerer.
  Det er selvfølgelig altid vigtigt at rense huden ordentligt for makeup, men selvom du ikke bruger makeup, bør du alligevel rense huden hver aften. I løbet af dagen udsættes huden for urenheder og snavs, som gerne skal fjernes, inden der påføres andre produkter.
 • Toner
  En toner klargør huden, inden der påføres andre hudplejeprodukter. Forskellige tonere har forskellige egenskaber, og de gør det også nemmere for huden at absorbere dine andre hudplejeprodukter.

 • Day Cream
  Dagcremen påføres som det sidste i forbindelse med morgenens hudplejerutine. Den skaber et plejende lag, der fugter, giver næring og beskytter din hud. 

Formålet med alle produkter i denne serie er at tilføre en masse fugt til din hud. Hvis du har en normal hudtype, er det vigtigt at bevare den naturlige balance i huden, samtidig med at den får en masse fugt.

Soft Cleansing Cream renser huden for fedt, urenheder og makeup uden at påvirke den naturlige beskyttende barriere. Cleanseren har en cremet og blød konsistens og forvandles til lækkert skum ved kontakt med vand. Massér produktet ind med fingerspidserne på ansigt og hals efter at have gjort huden fugtig, og skyl derefter med lunkent vand.

Ultimate Hydration Toner fugter huden i dybden og afbalancerer den naturlige pH-værdi. Toneren påføres, når du har renset huden med vores cleanser. Dup forsigtigt produktet på ansigt og hals, eller påfør det med en vatrondel.  

Hydra Boost Day Cream har en let og cremet konsistens, så den hurtigt trænger ind i huden og efterlader den glat og blød.  Som navnet siger, vil denne dagcreme sammen med vores toner give dig et ordentligt fugtboost! Påføres som sidste trin i din hudplejerutine.


Aktive ingredienser
Vores hudplejeprodukter indeholder mange forskellige aktive ingredienser. Under "egenskaber" for hvert produkt finder du de aktive ingredienser, der hovedsageligt er i det pågældende produkt. Vi har også samlet alle de aktive ingredienser, der findes i vores hudplejeprodukter, i et leksikon. 

Alle hudtyper
Vi har også en kategori for alle hudtyper, hvor du finder:

- Eye Cream
- Eye Make Up Remover
- Night Cream

Awakening Eye Cream har en cremet og blød, gelagtig konsistens, der tilfører fugt, mindsker mørke rande og styrker hudens elasticitet.

The Sleeping Beauty Night Cream er fyldt med fugtgivende og beroligende ingredienser, der styrker hudens barriere og forbereder huden på en ny dag.

Careful Eye Makeup Remover fjerner den mest genstridige mascara og efterlader din hud blød og fugtet. 

Sociale medier
Følg os på de sociale medier! Du finder CAIA Cosmetics på Instagram, Facebook, Youtube og TikTok. Her publicerer vi tutorials, svarer på spørgsmål, informerer om nye lanceringer og deler vores tips og tricks. 

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre