Retur

Hos CAIA Cosmetics har du altid 30 dages fortrydelsesret. Forsendelsesomkostningerne står du selv for, og det er vigtigt, at produktet ikke bruges, før det returneres, dvs. at emballagen skal være ubrudt. Pak din returvare godt ind, og send din pakke, så den kan spores.

Når din returvare er modtaget, skal den godkendes af CAIA Cosmetics. I tilfælde af en ugyldig returnering vender vi tilbage til dig via e-mail.

Ved returnering bærer du risikoen for varen, og det er derfor meget vigtigt, at varen returneres i en intakt originalemballage, og at alt eventuelt tilbehør og manualer også sendes med. Brug gerne den originale papkasse, din ordre blev leveret i, som ydre emballage ved returnering. Pak din returvare godt ind, og send din pakke, så den kan spores.

Mærk returpakken tydeligt med CAIA Cosmetics, vedlæg en seddel, hvor dit navn og e-mailadressen fremgår, og send pakken til: 

Bonver Logistics
Att: CAIA Cosmetics
Gåshaga brygga 1
181 85 Lidingö
Sweden

Tilbagebetaling af modtaget og godkendt returvare sker inden for 30 dage.

Reklamation

Du har som forbruger i henhold til svensk lovgivning mulighed for at reklamere over en vare i op til 3 år efter købet, dog inden for en rimelig tid fra konstatering af fejlen. Reklamationsretten gælder fejl, der kan tilbageføres til produktionen af varen og gælder med andre ord ikke normal slitage eller ældning af produktet.

Beauty Icons AB forbeholder sig ret til i første omgang at afhjælpe fejlen, i anden omgang at omlevere varen og i sidste omgang at tilbagekøbe varen. Kontakt venligst vores kundeservice vedrørende eventuelle spørgsmål om reklamationer og returvarer på info@caiacosmetics.com. Bemærk, at Beauty Icons AB ikke står for returforsendelse.


I tilfælde af en tvist følger vi afgørelsen fra det svenske forbrugerklagenævn, Allmänna Reklamationsnämden.

CAIA Cosmetics

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre