Blush

Vores rouge er skabt med prismeteknologi, der giver en naturlig glans og bliver et med ansigtet. Produktets cremede formulering betyder, at det både er nemt at påføre og bygge op til det ønskede resultat. 

PINK LEMONADE
Glow Blush
DKK190
Køb
PEACH SORBET
Glow Blush
DKK190
Køb
WILD STRAWBERRY
Glow Blush
DKK190
Køb
RASPBERRY PASSION
Glow Blush
DKK190
Køb
BLUSH ME
Glow Blush & Brush
DKK290 DKK340
DOMED POWDER BRUSH 03
Powder & Bronzer
DKK150
Køb
ANGLED BLUSH BRUSH 06
Blush & Contour
DKK150
Køb
GLOW KIT
Blush, Bronzer, Highlighter & Setting Spray
DKK690 DKK865
PINK LOVE KIT
Glow Blush, Lip Gloss & Lip Balm
DKK385 DKK490

Vores cremede pudderrouge har en formulering baseret på prismeteknologi, der bliver et med dit ansigt og giver en naturlig glans. Produktet er nemt at påføre og lægger sig let på huden. De veganske rouger opbygges let til det ønskede resultat.

CAIAs rouge:

  • Veganske
  • Cremet pudderformulering
  • Prismeteknologi giver et silkeblødt resultat
  • Cruelty Free

Pudderets cremede formulering betyder, at du ikke får lige så meget produkt op på børsten, som når du bruger andre typer højpigmenteret rouge. Det giver en mere jævn fordeling af produktet, som du kan arbejde op til det ønskede resultat. Det betyder, at når du skal bruge produktet, skal du arbejde det op med børsten og påføre det i ansigtet med cirkulære bevægelser. For at få et naturligt resultat kan du komme rouge på kinderne og lidt i panden og ned på hagen for at få et rosenrødt look. Rougen er også supergod som øjenskygge.

Vi anbefaler at bruge Domed Powder Brush 03, Angled Blush Brush 06 eller Feather Blending Brush 05 til vores rouger. 

Sociale medier
Følg CAIA Cosmetics på Instagram, Youtube, Facebook og TikTok. Der viser vi alle produkter frem og giver inspiration til, hvilke looks du kan skabe. I vores feeds kan du finde videoer med tips og tricks, swatch-billeder og reposts. Når du tagger os i dine indlæg får du muligheden for at blive reposted. 

Levering
Når din pakke afsendes fra vores lager, får du en mail med et sporingslink, hvor du kan følge din pakke. Du modtager kun en ordrebekræftelse digitalt, så der sendes altså ikke nogen følgeseddel med i pakken. Hvis du har spørgsmål vedrørende din levering, er du hjerteligt velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@caiacosmetics.com. 

Tak for jeres støtte!
Vi værdsætter den varme og glæde, som I hver dag spreder på de sociale medier. Fortsæt gerne med at tagge CAIA Cosmetics – vi synes, det er superskønt at se, at I bruger vores produkter, og hvor dygtige I er til at lægge makeup!

 

Hvordan oplever du vores produkter?
Vi vil gerne vide, hvad netop du synes om dit produkt! Opret gerne en konto på hjemmesiden via "Mine sider", og skriv en anmeldelse om, hvordan du oplever din rouge. 

Blush

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre