Bronzer

Vi tilbyder to forskellige typer bronzer, der både giver en naturlig glans og et silkeblødt resultat. En presset bronzer med cremet pudderformulering og en flydende bronzer. Kan du lide et solbrunt look med en masse glans? Så find din favorit her!

BRONZE ME
Glow Bronzer & Brush
DKK345 DKK425
LA DIGUE
Glow Bronzer
DKK250
Køb
GOLD COAST
Glow Bronzer
DKK250
Køb
ANTIGUA
Glow Bronzer
DKK250
Køb
MONACO
Glow Bronzer
DKK250
Køb
BORA BORA
Glow Bronzer
DKK250
Køb
LIQUID BRONZER SET
Liquid Bronzer + Brush
DKK305 DKK380
MAUI
Liquid Bronzer
DKK230
Køb
CAPE TOWN
Liquid Bronzer
DKK230
HAVANA
Liquid Bronzer
DKK230
Køb
SAN JOSÉ
Liquid Bronzer
DKK230
Køb
BELIZE
Liquid Bronzer
DKK230
Køb
LIQUID BRONZER BRUSH 17
Cream & Liquid
DKK150
Køb
BRONZER + HIGHLIGHTER
Bronzer & Highlighter
DKK420 DKK500
GLOW KIT
Blush, Bronzer, Highlighter & Setting Spray
DKK690 DKK865
POINTED POWDER BRUSH 10
Bronzer & Powder
DKK175
Køb
DOMED POWDER BRUSH 03
Powder & Bronzer
DKK150
Køb
DEWY BASE SET
Liquid Bronzer & Liquid Highlighter
DKK365 DKK455
GLOWING BASE KIT
Liquid Bronzer, Liquid Highlighter & 2 brushes
DKK605 DKK755
Bronzere
Vi er utrolig stolte over at præsentere vores bronzere – det er eksklusive produkter, som er lette at påføre, og som giver et naturligt solkysset og silkeblødt resultat.
Hver bronzer kommer i et fint, skinnende etui med spejl, som du nemt kan have med både i tasken, når du er på farten, eller i sminketasken.
 
På hjemmesiden præsenteres hver enkelt bronzer med flere billeder samt et billede, hvor produktet vises på forskellige hudtoner for at vise forskellige resultater, samt en video. Du kan også læse en informativ beskrivelse af produktet og kundeanmeldelser for at se, hvordan andre kunder har oplevet produktet. Ved beskrivelsen af produktet angiver vi også, om det passer til en mere kold/varm/neutral undertone, for at give dig de bedste forudsætninger for at finde en bronzer, der passer optimalt til dig.
På vores YouTube-kanal præsenterer Bianca også sammen med vores makeupartist Hanna hver enkelt bronzer mere indgående og viser hver enkelt farve frem.
 
Vores bronzere:
Veganske
Cremet formulering
Prismeteknologi giver et silkeblødt resultat
Cruelty Free
 
Takket være den mere cremede formulering får du ikke lige så meget produkt på børsten, som når du bruger andre højpigmenterede typer af solpudder. Med denne bronzer får du en mere jævn fordeling af produktet, som du kan arbejde op til en enkel påføring og få det ønskede resultat. Når du skal bruge produktet, skal du arbejde det op i børsten og påføre det i ansigtet med cirkulære bevægelser på de ønskede områder, og du kan vælge at lægge produktet i hele ansigtet og på halsen, og/eller du kan bruge det som rouge eller lægge det på dine øjenlåg – kun fantasien sætter grænser.
 
Vi anbefaler at bruge børsten Domed Powder Brush 03 eller Paddle Powder Brush 04 til at arbejde produktet ind på den optimale måde.
 
Tak for jeres støtte!
Vi værdsætter jeres varme og humør, som I hver dag spreder på de sociale medier. Fortsæt gerne med at dele, tagge os, skrive DM'er – vi synes, det er superskønt at se, at I bruger vores produkter, og hvor dygtige I er til at lægge makeup. Fortsæt endelig – det gør os superglade!
 
Vi er her for dig
Vi forstår, at der ofte kan opstå spørgsmål om hvad som helst – uanset hvilke spørgsmål, du har, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på: info@caiacosmetics.com, så hjælper vi dig hellere end gerne videre.
 
Levering
Vi har en leveringstid på 2-7 arbejdsdage, afhængigt af den valgte forsendelsestype. Når din pakke afsendes fra vores lager, får du en mail med et sporingslink, hvor du kan følge din pakke. Pakken vil, afhængigt af forsendelsestypen, blive sendt til din postkasse, eller den vil blive leveret til et udleveringssted. Når din pakke er ankommet og lander hos udleveringsstedet, får du en besked via sms eller e-mail med alle de nødvendige oplysninger, så du kan afhente din pakke.
Ved levering medfølger der ingen følgeseddel, men du finder din ordreinformation på din ordrebekræftelse.
 
Hvordan oplever du vores bronzer?
Vi vil gerne vide, hvad DU synes om dit produkt. Opret en konto på hjemmesiden via "Mine sider", og skriv en anmeldelse om, hvordan du oplever din bronzer. Vi vil så gerne vide det – og det vil andre CAIA'er også.

Bronzer

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre