Precision Brows Taupe Øjenbryn

TAUPE

DKK135

Tag dine øjenbryn til næste niveau! Med CAIA's øjenbrynsblyanter kan du enkelt forme, fylde i og forlænge dine øjenbryn til dit ønskede resultat. Med en blød og cremet formel, som lægger sig fint og jævnt på huden, er det nemt at arbejde med blyanten og opnå præcise resultater. Øjenbrynsblyanten giver dig tynde linjer at arbejde med, som gør det nemt at gradvist opnå det ønskede resultat – fra naturlige til vovede looks.

Takket være den cremede og bløde formel lægger farven sig hurtigt på huden, giver et silkeblødt resultat og bliver siddende hele dagen uden at føles tung. Du kan desuden anvende den indbyggede, særligt udviklede børste til at tilføre skygger og gøre dit look mindre hårdt.

Blond hår & kølige undertoner.

0,04 g / 0,0014 oz

Antal: 
Læg i indkøbsvognen
  • We did this for us  
  • Fri fragt over 250 kr. til Danmark 

IngredienserIngredienser

HYDROGENATED PALM KERNEL GLYCERIDES, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX [CERA CARNAUBA], PARAFFIN GLYCERYL STEARATE, HYDROXYLATED LANOLIN, MICA, BEESWAX [CERA ALBA], STEARIC ACID, PALMITIC ACID, TOCOPHEROL LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE DICALCIUM, PHOSPHATE GLYCERYL, OLEATE CITRIC ACID. MAY CONTAIN/(+/-): TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491), IRON OXIDES (CI 77492), IRON OXIDES (CI 77499), BLUE 1 LAKE (CI 42090)

Andre har også købt

TAUPE GEL
Full Brow Gel
DKK150
Køb
CLEAR GEL
Full Brow Gel
DKK150
Køb
THAT DEWY LOOK
Setting Spray
DKK175
Køb
THAT EXTRA HYDRATION
Setting Spray
DKK175
Køb
BIBBZ BOOM BOOM LASHES
DKK175
Køb
SPACE INTENSE
Mascara
DKK175
Køb
CLASSY
Face Palette
DKK305
Køb
VANZ VA VA VOLUME
DKK175
Køb

Anmeldelser

8 Anmeldelser
Skriv en anmeldelse

18/10/2020

Ida Verificeret kunde

Oversat fra svensk - Tilfreds med farven, men den udtørrede mine læber, og jeg plejer aldrig at have tørre læber, så jeg så ud, som om jeg havde kuldeskader sidst på dagen, så det er jeg ikke så tilfreds med

Var denne anmeldelse nyttig? 0 stk. 0 stk. Log ind for at stemme.

14/10/2020

Anneli Verificeret kunde

Oversat fra svensk - Bare så skuffet over dette produkt desværre. Efter min mening er konsistensen lidt "grynet" og deler sig på læberne efter påføring. Prøvede at bide om et papir med læberne bagefter, og da var resultatet lidt bedre, men stadig ikke så godt, som jeg havde forventet mig. Virkelig træls.

Var denne anmeldelse nyttig? 0 stk. 0 stk. Log ind for at stemme.

14/10/2020

Maria Verificeret kunde

Oversat fra svensk - Et produkt, der er et MUST! Ren magi på flaske.

Var denne anmeldelse nyttig? 0 stk. 0 stk. Log ind for at stemme.
Visa fler

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre