BIBBZ BOOM BOOM LASHES

DKK175
CAIAs innovative mascara sammen med den perfekte børste er din hemmelighed bag sexede og glamourøse øjenvipper. BIBBZ BOOM BOOM LASHES er specielt udformet, så den tilpasser sig dine egne øjenvipper. Formlen giver den perfekte kombination af volumen, længde, bøjning og definition, samtidig med at den beskytter vipperne mod slid.


Antal: 
Læg i indkøbsvognen
 • We did this for us  
 • Fri fragt over 250 kr. til Danmark 

EGENSKABER EGENSKABER

 • 7 ml / 0.24 Fl. Oz.
 • Kraftige pigmenter
 • Volumen
 • Længde                   
 • Bøjning og definition
 • Beskytter               
 • Giver næring
 • Fremmer vippernes vækst
 • Dobbeltfiberbørste til effektiv påføring

Ingredienser Ingredienser

AQUA (WATER), STEARIC ACID,CERESIN, (ACACIA SENEGAL) ACACIA SENEGAL GUM, CERA CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA [CARNAUBA] WAX) , CERA ALBA (BEESWAX), MICA, GLYCERYL STEARATE, ACRYLATES/ETHYLHEXYL ACRYLATE COPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, C18-36 ACID TRIGLYCERIDE, SUCROSE STEARATE, AMINOMETHYL PROPANEDIOL, NYLON12, PVP, PHENOXYETHANOL, HECTORITE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, STEARYL STEARATE, STEARYL PALMITATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM DEHYDROACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, PARAFFIN, ASCORBYL PALMITATE, CETYL PALMITATE, TOCOPHEROL, CETYL STEARATE, SODIUM STEARATE, LAURETH-21, HEXYLENE GLYCOL, BEHENIC ACID, HYDROLYZED LUPINE PROTEIN, SIMETHICONE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX),POLYSORBATE 65, ARACHIDIC ACID, PALMITIC ACID, SORBIC ACID, HYDROLYZED RHODOPHYCEAE EXTRACT, METHYLCELLULOSE, SULFURIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CI 77499(IRON OXIDES).

Andre har også købt

THAT DEWY LOOK
Setting Spray
DKK175
Køb
VANZ VA VA VOLUME
DKK175
Køb
THAT EXTRA HYDRATION
Setting Spray
DKK175
Køb
SPACE INTENSE
Mascara
DKK175
Køb
PERFECT BLENDER
Makeup Sponge
DKK75
Køb
COLD MEDIUM BROWN
Precision Brows
DKK135
Køb
CLASSY
Face Palette
DKK305
Køb
MEDIUM BROWN
Precision Brows
DKK135
Køb

Anmeldelser

5 Anmeldelser
Skriv en anmeldelse

01/01/1970

frida Verificeret kunde

Lidt skuffet over mascaraen i betragtning af prisen. Det negative ved mascaraen er, at den er meget våd, det er svært at adskille vipperne, de klumper sig sammen, lang tørretid. Det positive er lange buede vipper.

Var denne anmeldelse nyttig? 0 stk. 0 stk. Log ind for at stemme.

01/01/1970

Hanna Verificeret kunde

Jeg ville teste, om jeg faktisk havde så tilpas lange øjenvipper, så jeg bare kunne fremhæve dem med bibz mascara og WOW, de bliver så naturligt fine, og jeg er supertilfreds! Men jeg er meget uvant med så stor en børste, men det bliver en vane, for denne mascara vil jeg leve med ?

Var denne anmeldelse nyttig? 0 stk. 0 stk. Log ind for at stemme.

01/01/1970

Johanna Verificeret kunde

Står ikke mål med prisen. Efter første brug spekulerer jeg på, om jeg bare har modtaget en prøve, og om mascaraen allerede er brugt op, blev pludselig meget nærig. Tørrer meget langsomt. Har tidligere brugt en mascara, der er omkring 70 kr. billigere, der tørrer på ingen tid og giver en rigtig god finish.

Var denne anmeldelse nyttig? 0 stk. 0 stk. Log ind for at stemme.
Visa fler

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre