VANZ VA VA VOLUME

DKK175

CAIAs innovative mascara sammen med den perfekte børste er din hemmelighed bag sexede og glamourøse øjenvipper. VANZ VA-VA VOLUME skaber nærmest overdrevne øjenvipper og er specielt udviklet til dig, der har relativt korte naturlige vipper. Mascaraen styrker, forlænger og definerer vipperne, samtidig med at den giver en jævn og fleksibel finish.Antal: 
Læg i indkøbsvognen
  • We did this for us  
  • Fri fragt over 250 kr. til Danmark 

EGENSKABER EGENSKABER

  • 7 ml / 0.27 Fl. Oz.

Ingredienser Ingredienser

AQUA (WATER) ,SYNTHETIC BEESWAX, PARAFFIN, STEARIC ACID, ACACIA SENEGAL (ACACIA SENEGAL GUM), TRIETHANOLAMINE, BUTYLENE GLYCOL, CERA CARNAUBA ( COPERNICIA CERIFERA [CARNAUBA] WAX) ,POLYBUTENE, VP/EICOSENE COPOLYMER, GLYCERYL STEARATE, PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POTASSIUM SORBATE, ASCORBYL PALMITATE, TOCOPHEROL, SODIUM STEARATE, CI 77499 (IRON OXIDES).

Andre har også købt

BIBBZ BOOM BOOM LASHES
DKK175
Køb
THAT DEWY LOOK
Setting Spray
DKK175
Køb
THAT EXTRA HYDRATION
Setting Spray
DKK175
Køb
SPACE INTENSE
Mascara
DKK175
Køb
MEDIUM BROWN
Precision Brows
DKK135
Køb
PERFECT BLENDER
Makeup Sponge
DKK75
Køb
CLASSY
Face Palette
DKK305
Køb
BROWN GEL
Full Brow Gel
DKK150
Køb

Anmeldelser

5 Anmeldelser
Skriv en anmeldelse

01/01/1970

Cassandra Verificeret kunde

Superfed mascara! Har ikke brugt denne type børste så meget, men wow hvor lange vipper jeg får! Og man behøver ikke at bruge meget mascara, to strøg, og jeg er klar. Godt gået gutter!

Var denne anmeldelse nyttig? 0 stk. 0 stk. Log ind for at stemme.

01/01/1970

Maja Verificeret kunde

Mascaraen er helt perfekt til en person, der har korte og lige vipper! Første gang man bruger den, kan den være lidt svær, men derefter er den fantastisk. Købte duoen, og sammen med Bibbz Boom Boom Lashes bliver det drømmevipper deluxe. Børsten gør det nemmere at få produktet på ALLE vipper. Rigtig god!

Var denne anmeldelse nyttig? 0 stk. 0 stk. Log ind for at stemme.

01/01/1970

Johanna Verificeret kunde

Love love love til denne mascara! Wow! Har altid haft sarte øjne, og det har betydet, at andre mascaraer har irriteret og fået dem til at løbe i vand, men ikke denne her. Så kan vi tale om, hvor lange og fyldige denne mascara gør mine vipper! Jeg er ikke vant til sådan en børste, så første gang var det lidt tricky, men nu er den suveræn!

Var denne anmeldelse nyttig? 0 stk. 0 stk. Log ind for at stemme.
Visa fler

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre