BRONZER

CAIAs bronzere er skabt med en prismeteknologi, der giver en naturlig glans og et silkeblødt resultat. Påføringen er enkel takket være produktets cremede formulering, der lægger sig let på huden, og resultatet bliver naturligt solkysset. Vil du gerne tilføre glans og farve til din makeup? Så find din favorit allerede i dag.

LA DIGUE
Bronzer
DKK240
Køb
GOLD COAST
Bronzer
DKK240
Køb
ANTIGUA
Bronzer
DKK240
Køb
MONACO
Bronzer
DKK240
Køb
BORA BORA
Bronzer
DKK240
Køb
BRONZE ME
Bronzer & Brush
DKK330 DKK410
BRONZER + HIGHLIGHTER
Bronzer & Highlighter
DKK405 DKK480
GLOW KIT
Blush, Bronzer, Highlighter & Setting Spray
DKK660 DKK830
POINTED POWDER BRUSH 10
Bronzer & Powder
DKK170
Køb
DOMED POWDER BRUSH 03
Powder & Bronzer
DKK145
Køb
Bronzere
Vi er utrolig stolte over at præsentere vores bronzere – det er eksklusive produkter, som er lette at påføre, og som giver et naturligt solkysset og silkeblødt resultat.
Hver bronzer kommer i et fint, skinnende etui med spejl, som du nemt kan have med både i tasken, når du er på farten, eller i sminketasken.
 
På hjemmesiden præsenteres hver enkelt bronzer med flere billeder samt et billede, hvor produktet vises på forskellige hudtoner for at vise forskellige resultater, samt en video. Du kan også læse en informativ beskrivelse af produktet og kundeanmeldelser for at se, hvordan andre kunder har oplevet produktet. Ved beskrivelsen af produktet angiver vi også, om det passer til en mere kold/varm/neutral undertone, for at give dig de bedste forudsætninger for at finde en bronzer, der passer optimalt til dig.
På vores YouTube-kanal præsenterer Bianca også sammen med vores makeupartist Hanna hver enkelt bronzer mere indgående og viser hver enkelt farve frem.
 
Vores bronzere:
Veganske
Cremet formulering
Prismeteknologi giver et silkeblødt resultat
Cruelty Free
 
Takket være den mere cremede formulering får du ikke lige så meget produkt på børsten, som når du bruger andre højpigmenterede typer af solpudder. Med denne bronzer får du en mere jævn fordeling af produktet, som du kan arbejde op til en enkel påføring og få det ønskede resultat. Når du skal bruge produktet, skal du arbejde det op i børsten og påføre det i ansigtet med cirkulære bevægelser på de ønskede områder, og du kan vælge at lægge produktet i hele ansigtet og på halsen, og/eller du kan bruge det som rouge eller lægge det på dine øjenlåg – kun fantasien sætter grænser.
 
Vi anbefaler at bruge børsten Domed Powder Brush 03 eller Paddle Powder Brush 04 til at arbejde produktet ind på den optimale måde.
 
Tak for jeres støtte!
Vi værdsætter jeres varme og humør, som I hver dag spreder på de sociale medier. Fortsæt gerne med at dele, tagge os, skrive DM'er – vi synes, det er superskønt at se, at I bruger vores produkter, og hvor dygtige I er til at lægge makeup. Fortsæt endelig – det gør os superglade!
 
Vi er her for dig
Vi forstår, at der ofte kan opstå spørgsmål om hvad som helst – uanset hvilke spørgsmål, du har, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på: info@caiacosmetics.com, så hjælper vi dig hellere end gerne videre.
 
Levering
Vi har en leveringstid på 2-7 arbejdsdage, afhængigt af den valgte forsendelsestype. Når din pakke afsendes fra vores lager, får du en mail med et sporingslink, hvor du kan følge din pakke. Pakken vil, afhængigt af forsendelsestypen, blive sendt til din postkasse, eller den vil blive leveret til et udleveringssted. Når din pakke er ankommet og lander hos udleveringsstedet, får du en besked via sms eller e-mail med alle de nødvendige oplysninger, så du kan afhente din pakke.
Ved levering medfølger der ingen følgeseddel, men du finder din ordreinformation på din ordrebekræftelse.
 
Hvordan oplever du vores bronzer?
Vi vil gerne vide, hvad DU synes om dit produkt. Opret en konto på hjemmesiden via "Mine sider", og skriv en anmeldelse om, hvordan du oplever din bronzer. Vi vil så gerne vide det – og det vil andre CAIA'er også.

*Discounts can't be combined with any other offer 

Bronzer

Din side

Glemt adgangskode?

Du har ikke føjet nogen varer til indkøbskurven. Shop videre